Tuesday, April 27, 2010

Absolutely Nothing. Really?

Henkisesti aivan poikki. Luultavasti noi kokeet stressaa, mutta muutenkin ollut ihan hällä väliä päivä. Käytiin Emmin kanssa ässässä, ja tarttuhan sieltä kaikkee turhaa mukaan. Näin kulhollisen poppareita, juissin, ja suklaa vanukkaan jälkeen olo ei tunnu yhtään paremmalta, ja ainut mitä pystyn tekeen on murehtia maailman menoa. Jota muutenkin teen aivan liikaa. Huomenna muuten heti aamusta kaks tuntia luovaa kirjotusta. Mun luovuuteni katos heti sen jälkeen kun tuli toi pitkä tarina kirjotettavaks. Teen luultavasti sen vaihtoehdon että kirjotan pelkän ensimmäisen luvun siitä tarinasta. Muutenkaan aikaa ei oo nyt ylimäärästä kun paljon kokeita tulossa.

Rupesin miettiin että minäkö muka lukisin niihin? : D Kai sitä on vähän pakko että jonkimmoisen numeron sais. Ei mee ihan putkeen mikään tällä hetkellä. Ei niin mikään. Pidän tota terveystiedon koetta tossa pöydällä ilmeisesti merkkinä siitä että minäkin voin saada hyvän numeron ! Sain siitä siis ysin. Lukematta yhtään. Se taiskin olla poikkeus koska tiesin ne kaikki asiat etukäteen, joten lukeminen olis ollukkin turhaa. Samaa ei tosin voi sanoa kaikista muista aineista..

Asiasta kolmanteen; Vappu tulee!
Mulla ei ainakaan mitään ihmeellisempiä suunnitelmia oo, kotihiiri kun olen. (; Jos ei mennä viikonlopuks mummille, se tarkottaa että istun koko viikonlopun koneella ja mietin turhanpäiväsiä asioita. Aivan kuten oon kaikki viikonloput tähänkin asti viettäny. ^^ Lisäksi mulla on aivan hillitön Liisa Ihmemaassa kuume. Olisin halunnu sen mennä kattomaan jo joskus kuukausi sitten kun se vielä meni paljon leffa teatterissa, mutta vastahankainen kaverini ei sitten lämmenny ajatukselle ja käytiin kattomassa Exän jäljillä :'D Oli sekin ihan hyvä elokuva, mutta olisin niin halunnu nähä Liisa Ihmemaassa ~Alice in wonderland~

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥