Wednesday, April 28, 2010

I Just Wanna Live.

Ilmeisesti en päässy matikan kokeesta läpi, mutta enkun koe meni ainakin omasta mielestäni paremmin. : D Eli siis osasin vastata kaikkiin ainakin jotakin, ja arpaonnella pääsee pitkälle.. Luovan kirjottamisen tunnitkin jaksoin, ja sain jopa tarinani valmiiksi.

Toissa päivänä tuli Miss Mix ja tänään Cosmo. Jostain syystä molemmat lehdet tuntu mun mielestä jotenkin normaalia tylsemmiltä. Ehkä van oon tällä tuulella ettei huvita. Empä tiiä.. Cosmon mukana myös tuli näyte tosta uudesta meikkivoiteesta; Maybellinen "Super Stay 24". Mietin jo aikasemmin kun näin mainoksen että vois käydä citarissa kokeilemassa testeristä että kannattaisko ostaa, mutta nyt säästyn siltäkin vaivalta kun voin tota kotona kokeilla. ^^ Mun tuurilla se onkin sitten täys pettymys..

Armoton nahkatakki-himo. ;9 Tuli jo noin kuukausi sitten eikä oo vieläkään kadonnu, H&M:llä oisi tollanen 39,95€ maksava aivan ihana takki, jonka näinkin Treellä, mutta sielä pienin koko oli 38, ja takin sovittaminen oli käytännössä naurettavaa, koska mulla tarvis olla 34..Musiikin lisäys hieman epäonnistui kun en saanut laitettua ilman videota.. :/

1 comment:

  1. koita vaihtaa se height siihen 25! :) muokkaat vain sen numeron siihen, pitäisi toimia. toi nahkatakki on ihana !! :)

    ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥