Friday, May 28, 2010

Better alone.

Jos ei heilaa helluntaina, ei aidsia adventtina.. Vai miten se menikään. (;. No jotain sen suuntasta kumminkin. Jos tohon runoon on uskomista niin fb:n parisuhde statusta ei tarvi muutella ensi kesän aikana. Positiivisella asenteella mennään siitäkin huolimatta. ^^
Nyt siis iskä kävi ostamassa uuden reitittimen, mutta kuinkas ollakkaan, kotona se huomas ettei siinä ollukkaan mitään vikaa, vaan vika oli ukkosen suojaimessa joka oli rikki, minkä takia pöytäkonekkaan ei toiminu ihan normaalisti. No, se siitä kumminkin. Pääsempäs taas koneelle ainakin. Tavallaan outoo ku oon ollu koko viikon ilman konetta, ja sen ajan minkä normaalisti istuin koneella käytin syömiseen, telkkarin kattomiseen, ja nukkumiseen. Telkkaria katoin joka päivä 2-3 tuntia, mitä en normaalisti koskaan tekis. Myös nukuin melkein joka päivä päikkärit.. Yks ilta menin nukkuun klo. 20.00 ja heräsin seuraavana aamuna seittemältä. 11 tunnin yöunet, kiva kiva.

Tossa onkin sitten se raivostuttava otus jota mä ja äiti vihataan kilpaa. Itse asiassa noita on kaks, äiti erottaa ne mutta mun silmä ei oo vielä harjaantunu.. Tänään istuin mun sohvalla ja söin keksejä, rupesin sitten ihmeissäni kuunteleen että mistä toi rapina tulee ja kun käänsin katseen ikkunaan ni kurre istuu ikkunalaudalla ja tuijottaa mua. Tosi kiva. Hakkasin sitä ikkunaa mutta toi mokoma ei lähteny edes karkuun. [Yks päivä äiti ajo sitä ympäri pihaa luudan kanssa; nauroin niin paljon että maha tuli kipeeks.. :'D] Sen jälkeen se meni tonne katon väliin ja alko rouskuttaa jotain kattoparruja. Hate those fucking animals. Ei kellään ideoita miten noita sais kiinni tai muuten eliminoitua? Äiti on virittäny jo kaks isoo rotan loukkua pihalle mutta noi on niin ovelia että ne käy syömässä sen syötin ja karkaa. Myrkky taas ei tuu kysymykseenkään koska en todellakaan halua että ne menee tonne katon väliin kuoleen ja mätänee sinne..

Blondasin muuten juurikasvun pois. Äiti osti ihan kaupasta vaaleeta väriä ja nyt oon sitte taas juuristakin vetyperoksiidi blondi. Ja toinen, vähän huonompi asia ku edellinen; sorruin pureskeleen kynsiä. Mun lakko ehti taas olla voimassa pari viikkoo ja sitten yks lohkes ni sorruin pureksiin sitä, ja ei menny ku päivä ni aloin jyrsiä muitakin. Oikeestaan voisin muuttaa sen oravan kanssa tonne katon väliin tuhoon kattoparruja kynsieni sijasta.

Tämmöstä oli viikolla päällä.


No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥