Wednesday, May 5, 2010

Forever yours.

Heipps.
Kouluasiaa taas jotta saisin kaikki viimesetkin tylsistyneiks. ^^ Eli ruottin koe tänään ja kai se nyt ihan hyvin meni. :'D Kaveri on kipeenä.. Tuli tosin tekeen tänään kaks koetta kouluun mutta Taijan ääni on ihan menny ja ei se ihan terveeltä kyllä vaikuttanu vaikka kuumetta ei enää kuulemma oo. Koitin vähän pitää etäisyyttä ettei heti tarttuis kun en todellakaan nyt jaksais olla kipee.

Koulusta tullessa päätä särki kumminkin sen verran lahjakkaasti että otin buranan ja päätin mennä päikkäreille, no pakkohan sitä oli kello laittaa tunnin päästä soimaan etten taas nukkuis 4 tunnin unia, sellasta taipumusta mullakun siis on.. Kuudelta kello herätti mutta arvaattekos kuka paino kellon kiinni ja nukku seittemään kunnes äiti tuli herättään saunaan. ;D

Koko aamun johonkin yhteentoista asti oli muuten älyttömän huono-olo. Mulla on normaalistikkin aina aamusin huono-olo, en tiiä miks mutta ei sillee ruoka maistu. Vitoselta asti ollu, nyt siihen on tosin jo niin tottunu ja ei mulla enää sillee läheskään yhtä karmee olo oo kun sillon 5-6 luokilla. Tänään tosin oli, saatto kyllä johtua siitäkin kun mietin vaan koko ajan kaikkee ja panikoin etukäteen sitä ruottin koetta ja kaikkee muutakin. Just thinking too much.


Löysin aivan ihanat kynnet netistä, vois kokeilla sitten kun nää olis vähän pitemmät.. (;


PS; TÄSTÄ Paperganstas blogiarvontaan. (;

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥