Sunday, May 30, 2010

High heels, the power of beauti.

Käytiin tänään porukoitten kanssa tossa uudessa Kodin Terrassa, aikamoinen pettymys. Mulle uutta mattoa mentiin siis kattoon, mutta ensinnäkin valikoimat oli tosi surkeet ja kuvittelin että sielä olis ollu enemmän just tämmöstä matto/verho/sisustus tavaraa..

Mua ja äitiä shopatutti vielä sen jälkeen kamalasti ja iskä ajo sitten tonne Eloon. Sielä oli vielä muutama kauppa auki vaikka olikin kello 4 ja sunnuntai. Ihan muuntenvaan mentiin Shoelandiaan kattoon, ja sielähän oli vaikka mitä ! Tämmöset ihanuudet löyty sitten hintaan 45€. Täytyy kyllä sanoo että 8cm täyttä rakkautta. (:


Sitten matka jatku Arnold'siin ja sieltä vaatekauppoihin. ^^ Lindexistä löyty tommonen kokoo XL paita, joka on ihana kun laitan siihen vyön. Löysin sen eka ale tangosta ja hintaa oli 19,95 joten aattelin et siitä varmaan tulee viel alennusta, mut sit huomasin että niitä oli iso rekki siinä vieressä ja ne oli normaali hintasia. Kumminkin tykkäsin tosta mekkona paljon enmmän kun paitana ni sain äitin yli puhuttua ja se osti mulle sen kokoo XL paidan. :D Jotenki tuntu hullulta kantaa kassalle sen kokonen paita normaali hintasena, ku normaalisti saalistan noita vaan ale tangoista, mutta tulipa nyt näinkin tehtyä. Tässä vähän fotoo siitä.
No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥