Friday, May 7, 2010

Mene pois, et lähelle tulla saa, en voi enää horjahtaa.

Nyt onki menny muutama päivä kirjottamatta..
No siis enkun kokeesta 7½. ^^ Taijakin terveenä taas, ja se olikin sitten eilen meillä , parannettiin yhdessä maailmaa ja löydettiin läppärin webbicamista ihan uusia ulottuvuuksia. Juu mutta ei niistä sen enempää.

Läträttiin Taijan kanssa sitten vähän itseruskettavalla ja nyt vaikka suihkussakin kävin niin toi haju on pinttyny muhun.. Alotin muuten jalkojen ja kasvojen teho hoidon. Tai mikskä ikinä sitä voikaan sanoo. Jalat tosi huonossa kunnossa johtuen siitä että mun kaikki kengät on enemmän tai vähemmän huonot jalassa, ja kasvot taas muuten huonossa kunnossa kun uutta meikki kerrosta vaan naamaan enkä oo kauheesti jaksanu mtn kosteusvoiteita käyttää vaikka tarvetta olis.. Aattelin että kattois nyt vaikka kesälomaan asti ja jos noi nyt mitään ei auta ni sit annan vaan olla.

Tänään sitten menin äitin mukaan kaupoille ja löysin vaikka mitä !
Fidalta 8 euroo maksaneet korkkarit, jotka ulkopuolelta on aivan siistit ja käyttämättömän näköset, ja ei oo hirveesti korkoo joten tällänenkin kun minä osaa niillä kävellä. ^^
Ja laatu taas kymppi..

Sitten löysin Fidalta myöskin ihanan valkosen bleiserin hintaan 6e johon yhdistin tollasen vyön niin tulihan siitä kiva. (:
Juu tiedän; peiliteini. ;P

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥