Friday, May 21, 2010

That lies close to me.

Ihan ekaks haluun ilmottaa että jättäkää ihmeessä ihmiset käden jälkenne tänne kommenttien muodossa. Risuja/ruusuja, ihan mitä mieleen tulee. : D

Dodiih. Eli se historian lisätehtävä esseen palautuspäivä menikin sitten eilen.. Seiska siis tulee hissasta. Toisaalta olis kyllä voinu tehä sen mut en vaan muistanu et palautus päivä olikin jo torstai.. No se siis jäi sitten tekemättä mutta eipä maailma siihen kaadu.

Koulussa muuten on nyt niitä opettajien lomautuksia, ja tosi moni tänäänkin lintsas ku ei sielä tunneilla oikein mitään kehittävää tehty. Historian tunnilla Jykä (joka siis oli lomautettuna) oli palkattu myöskin lomautetun meijän oikeen hissan opettajan sijaisen sijaiseks. :'D Että tällä tavalla. Katteltiin sitten sillä tunnilla jotain vanhoja euroviisu esityksiä ja jakso Kössi-Kengurua. ;D Kaikki varmaan tietää sen laatikko kengurun. Oli muuten mahtava juoni ei siinä mitään.. Myöskin kaikki tunnit oli yhdessä jonkun toisen luokan kanssa, eli liikkatunninna oli tytöt ja pojat samassa koska poikien liikunnan opettaja oli lomautettu, eli toisin sanoen tanssittiin koko 2 tuntia. -.- Hissan ja matikan tunti oli A-luokkalaisten kanssa samassa ja enkun tunnilla oli taas sijainen sillä oikee opettaja oli lomautettuna, mutta palkattu poissaolleen kässän opettajan sijaiseks. Monimutkasta ja täysin typerää.. Kukaan ei siis tehny enkun tunnilla paljon mitään sillä sama opettaja valvo kahta luokkaa ja kaikki esitti vaan tekevänsä jotain kun ope sitten kävi siinä meidän luokassa.

Innostuin tossa taas kattoon telkkariakin. ^^ 2 jaksoo Dr. Philiä [kyllä, se on hyvä ohjelma vaikka sanoisitte mitä! :D] ja sitten löysin yhden talteen laitetun elokuvan Muuttohaluton poikamies Failure to Launch . Oli ihan hyvä elokuva, kannattaa katsoa! Päärooleissa Sarah Jessica Parker ja Matthew McConaughey. (SJP:n varmaan kaikki tietää Sinkkuelämistä, ja toi mies on ollu mm. Kuinka hukata kundi 10 päivässä. Sekin muuten hyvä leffa kannattaa kattoo!) Tässä "muuttohaluton poikamies" traileri.

Sori videosta puuttuu pieni siivu sivusta mutta en saanu sitä kokonaan laitettua jostain syystä.

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥