Sunday, May 9, 2010

Walk Walk Fashion Baby. -Lady GaGa

Kävimpäs sittenkin ostamassa ne 4 euron kymmenensentin piikkarit kirpparilta. (: Mietin koko illan ja lopulta tulin siihen tulokseen että pakkohan ne oli saada vaikka käyttöä niillä nyt tuskin on nimekskään.. Ja mittasin korot, tasan 10cm. :D Nyt ei muuta kun kävelen näillä sisällä niin kauan että tää kävely alkaa luonnistuun, nyt ollu pari tuntia putkeen jalassa ja alkaa niihin pikku hiljaa tottua vaikka tälläselle kenkä maallikolle kun minä ei noi korkeet korot oikein istu jalkaan.. Vaihdoin nopeesti noi eiliset kengät jalkaan, ja tuntu ettei niissä oo yhtään korkoo kun nää toiset taas on niin hirvittävän korkeet.


Ja laatu peilinkautta.. -.-
Kesäks aattelin kaverin rippijuhliin nää sitten laittaa ja jonkun kivan mekon sitte siihen. ^^ Omat juhlat kun tosiaan meni jo, talviriparin kun kävin. Tämä tyttö on siis konfirmoitu jo. Hah, äiti sanoo aina että otin varaslähdön. ;D


Pesin tän toisen "mekon" sitten jo minkä eilen ostin Fidalta, ja tää on aivan ihana. :'D Oikeesti tää on siis paita kokoo 48/50 mutta mulle tää menee mekkona kun laittaa vyön ja nostaa tollasta kivaa ryppyä tohon ylös, tein tästä empire-linjasen mekon siis. ^^ Tässä kuvia siitäpä.

Vyön löysin kaapista ja se heijastaa salaman aivan ihanasti, mutta kyllä se ihan hyvin siihen sopi. (;

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥