Tuesday, July 6, 2010

SALE SALE SALE !

Taijan kanssa käävin siis Tampereella tänään, ja alennusmyynneistä löyty vaikka mitä kivaa. =) Tosin kaikki alesta ostetut vaatteet tulee näkyileen tässä muutaman päivän sisällä päälläkin varmaan joten en niistä jaksa erikseen kuvia laittaa. Mukana oli eilen ostettu laukku ihanuus ja päällä suunnilleen samat vaatteet kun tässä postauksessa. Tosin ilman sukkahousuja, ja pitkähihanen vaihtu toppiin. ;)

Elikkä siis päätarkotus oli käydä kattomassa Epäilys, ja se oli tosi hyvä! Ainakin mun mielestä, voisimpa jopa sanoo että paras noista tähän asti ilmestyneistä leffoista. Muuta huomioon otettavaa tänään Treellä sattunutta:

> Anttilasta valkosia alennus balleriinoja enää kokoo 36 joten enpä saanu sitten semmosia :(

> Hesen uber-hyber-yli-söpö myyjä jonka edessä tietty punastuin ku sille rahoja ojentelin :DD

> Unohdin GT:n muovipussin (jossa siis juuri ostamani paita) Spirit Storeen, mutta onneks huomasin sen melko äkkiä ja palasin hakemaan

> Liittyen edelliseen; Kun huomasin että se pussi oli edelleen siinä mihin sen jätin, niin sanoin "Jes!" ja käännyin kattoon taijaa takanani, mutta se olikin jääny sinne ovelle ja kassa jonossa seisseet ihmiset katto mua vähän oudosti.. :D

Eipä sitten paljon muuta, alan vielä laittaan noita arpajais juttuja tossa valmiiks kun ei muutakaan tekemistä oo, ei nimittäin nukuta yhtään..

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥