Wednesday, November 3, 2010

Bring me a time machine.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Parachute - Cheryl Cole

Noi kuvat on joskus Meksikossa otettuja. Tää päivä meni collareissa ja hupparissa hilluen joten en kokenu asukuvien ottamista tarpeelliseks. Tuntuuko teistäkin siltä niinku aika olis alkanu mennä hirveen nopeesti? Ehtii tulla koulusta kotiin niin alkaa jo pimeneen. Hyvä kun kerkee telkkarin avaan ni onkin jo ilta. Meet koneelle ja yht äkkiä huomaat että oot valvonu kolmeen. Hups. Kaikki muuten varmaan tietää sen tunteen kun herää kellon soittoon mutta on niin unessa ettei muista kummasta napista pitää painaa että herätyskello sammuu. Mulla kävi tänään vähän samantapasesti suihkussa. Oli niin pöhnässä että en muistanu kumpi on shampoo ja kumpi hoitoaine. Läträsin jälkimmäistä päähäni ja koitin pohtia miks ei se vaahtoo. Onneks sitten tajusin että otin väärää. :-D Ei hyvin mee.

Lisäks oon ruvennu saamaan jotain hirveitä väsymyskohtauksia äidinkielen tunneilla. Vähän koittaa luomia lepuuttaa niin hyvä ettei oo umpiunessa. Huomena on vielä maantiedon kartta koe. Hups. Näin myöhään illalla en kyllä taida jaksaa enää lukee vaan meen nukkumaan. Sormet ristiin että pääsisin läpi.

Mutta jotain positiivistakin. Oon alkanu taas syömään aamupala ja tekeen läksyt koulun jälkeen. Neljän vuoden tauon jälkeen saan aamulla kurkusta alas jotain kiinteetä. Mutta silti oon kahen tunnin jälkeen yhtä nälkänen kun sillon kun join pelkkää teetä.. Mutta hyvä toi on että aamulla maistuu ruoka. :-) Ulkona tuulee pelottavan paljon. No eiköhän tässä ollu riittävästi sekavia ajatuksia, hyvää yötä.

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥