Monday, March 28, 2011

Take 15 years off and sing me a lullaby.

034
039
041
054
Paita/Mekko, Meksiko
Neuletakki & Vyö, 2ndHand
Sukkahousut, KappAhl


Bella's Lullaby

Tänään alotettiin äikän tunnilla kirjottaan jotain esseetä minkä äidinkielen opettaja tarkistaa kieliopillisesti ja yhteiskuntaopin opettaja tarkistaa sen sisällön. Kiinnostus oli heti aamusta kymppi ja toivon ettei huomena olis äikkää koska ei oikeesti huvita yhtään.

Tulostin eilen 44 sivua kuvia mitä olin koonnu enimmäkseen Lookbookista, ja leikkasin ne irti. Nyt pitäis sommitella ja liimata ne tohon vihkoon. Niin ja sitten kävin kirjastosta hakemassa tulleen varauksen Puhelintytön salaiset seikkailut. Lukasin sitä vähän matkaa jo ja aika mielenkiintosta tekstiä tuntuu olevan. :D Kysyin muuten samalla että mahtaiskohan toi yks kirja olla sielä vaikka netin mukaan se on mulla lainassa, oon siivonnu joka ikisen laatikon huoneestani ja varmistanu ettei se todellakaan oo täälä. Nyt kun menin kirjastoon ja kysyin tota ni se kävi kattomassa ja "oho, se on täälä, joo laitan tän palautukseen". Kiva kiva. Oon uusinu sitä lainaa tässä 3kk ja kaivanu huoneeni ylösalasin sen takia. No, ainakin hyvä että se nyt sitten saatiin pois päiväjärjestyksestä. :)

3 comments:

 1. Se on just tota et vaikka ne on siel palautuskasas, ni silti ne saattaa jäädä jotenkin ihmeellisesti "palauttamatta". Sit mietii vaikka kuinka kauan missä se on ja enkö mä muka palauttanu sitä?

  ReplyDelete
 2. Miks noi muut kuvat on noin ns. sumusia, mutta viimeinen ihanan tarkka?

  ReplyDelete
 3. Muswein,
  Niimpä.. Olis vaan heti pitäny mennä kysäseen että jos se olis ollu sielä. :)

  laiiza,
  Huomasin ite kanssa, se johtuu siitä että kameran asetukset oli ylivalotuksella ja sillon jos heilahtaa vähänkin niin kuvista tulee vähän epätarkempia, koitan säätää sitä valotusta vähän paremmaks tästä lähtien. :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥