Monday, April 9, 2012

Eikö elämässä riitä mikään, eikö hellittäisi hetkeksikään mieletön kierre.

004
005
006
007
013
017


Finnish
Otin mummille mukaan tuon 18-55 kittiputken ja olin jo ehtinyt unohtaa miten hyvää jälkeä silläkin saa! Kuvissa on enimmäkseen maisemaa mummin keittiön ikkunasta ja sitten yläkerran makuuhuoneen ikkunasta. Koitin saada kuvia ihan siihen keittiön ikkunan alle tulleista sorsista, mutta ei niistä tullut mitään ja sitten tajusin miten nätisti aurinko paistoi lahteen. Muutaman kuvan nappasin sitten siitä. Lumet on sulanut ihan hurjasti ja en malttaisi millään odottaa että tulisi jo asfaltti esiin kaikkialta ja pääsisi käyttämään kesäkenkiä.

Tultiin tänään kotiin jo joskus yhden aikaan, ja haettiin pitsat matkalla kun ei ollu varattu mitään muuta päiväruokaa. Iltapäivää kulutin katsomalla Iholla ja Lentokenttä -sarjoja. Ensimmäisestä on noussut Heli Kajo jotenkin suosikiksi. Löytyykös täältä kyseisen sarjan katsojia ja ketkä on teidän suosikkeja? :)

English
I took those photos with my 18-55mm lense. I had already forgot how good that lense is! The landscape is from my grandparents kitchen window and the other is from our bedroom window. I tried to take a photo of ducks that came under the kitchen window but when I raised the venetian blind they get scared and gone away. Fortunately I noticed that beautiful sunset and took few photos of it.

Today we came home about 13:00 o'clock. We went to the pizzeria and took pizzas to home because we didn't had anything for dinner at home. At afternoon I watched my favourite finnish reality tv-shows Iholla and Lentokenttä (on the skin and the airport). And sorry about my bad english translations but I wanted to tell to you what those tv-shows are. :D

11 comments:

 1. Oi miten ihania kuvia oot ottanut!:) mun lemppareita iholla on ehkä Pia tai Maria :p

  ReplyDelete
 2. Mitä putkea muuten käytät?

  ReplyDelete
 3. Beautiful photos :)
  www.rockingpowder.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ihanan kauniita kuvia ja maisemia! Olin saada eilen sydärin kun katsoin että: "Mitääh? the pretty faces on kadonnu!" mutta huomasin että se olikin siirtynyt blogilistalla ekaksi, en tiiä mistä johtuu.
  Joka tapauksessa sun blogis on musta ihana ja tosi selkee (:

  ReplyDelete
 5. Riina: Kiitos(: Ite tykkään niistä myöskin:)

  Ano: Tekstin lukemalla olisi ehkä saanut selville että nämä on otettu 18-55mm kittiputkella :D Mutta yleensä käytän Canonin 50 millistä.

  Tereza: Thanks:)

  Nelli: Kiitoskiitos! :) Taisin muuttaa sitä nimeä jotenkin niin se ehkä siinä vaihtui jos ne oli aakkosjärjestyksessä :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, luin sen mutta mietin mitä käytät silloin kun en käytä kittiputkea
   onko se 50 millinen hyvä sijoitus?

   Delete
 6. Anna Brain: Thanks ::)

  Ano: Juu on, hinta-taasusuhde on mun mielestä tosi hyvä. Suosittelen kyllä :)

  ReplyDelete
 7. Iholla sarjaa ei tuu seurailtua, mut mihin aikaan ja mistä se lentokenttä tulee? (:

  Ps. sun blogi on tosi kiva! :)

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia! :)

  Ja lemppareita on varmaan Maria ja sit se kaikkein nuorin tyttö :D en muista nimee... :D:D

  ReplyDelete
 9. Ano: Se tulee Jimiltä tiistaista perjantaihin klo. 19:00 :)

  Annika: Sini! Mäkin tykkään siitä :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥