Wednesday, April 4, 2012

Hangin pictures on my wall.

001
002
003
004
005
Jeans | Cubus
Shirt | H&M

Finnish
Tänään oli viimeinen koe tämän jakson kokeista. Enkku tuntui ainakin menevän suht hyvin, toivon ainakin että saisin numeroksi nyt ainakin sen seiskan kuten viimeksikin. Huomenna on enää yksi uuden kurssin enkun tunti puoli kolmesta neljään lukiolla, ja tuntuu enemmän kuin turhalta raahautua eri kaupunkiin sen takia. Pääsiäisen viettelen mitä ilmeisimmin mummilla Loviisassa. Seuraavassa jaksossa on tunteja pelkällä amiksella, enkä oikein tiedä onko hyvä vai huono juttu. Toisaalta siellä on niin paljon parempaa ruokaa että eipä ainakaan kyllästy siihen. Äsken katseltiin muutama jakso Poliiseja muutaman kaverin kanssa, ja nyt en malta odottaa että pääsen katsomaan kaksi jaksoa Lentokenttää jotka on digiboxilla tallessa! Niin ja huomenna menen muuten kampaajallekkin. Olen muuten miettinyt että olisko joku sellainen teemapostaus kiva? Teidättehän näitä "kysymyspostaus, päivä kuvina, pyydä minua kuvaamaan jotain" jne. Tuntuu että kaikki viimeisetkin kommentoijat on kadonneet johonkin ja rupesin miettimään että kirjoittelenko ihan itselleni vaan. :D

English
Today we had our last exam. English gone pretty well I think, hope I can get at least 7 like last time. Tomorrow we have only one lesson at high school, and it feels little bit stupid to go to the other town for that.. I spend the Easter at my grandparents place in Loviisa which is a little town next to the sea. Right now I'm so excited because Lentokenttä (=airport), my favourite tv-show has continued after few weeks break! And I almost forget, I have hairdresser also tomorrow. I have been thinkin that you may like if I would do like "theme-post". For example asking post (you can ask me anything) or somekind of photographing post or whatever comes in your mind. Leave a comment if you get an idea!

4 comments:

 1. Meikä on kans menos pääsiäiseks Loviisaa ;)
  Btw ihania kuvia <:

  ReplyDelete
 2. Kaikki lempivaatteet, -kengät ja -laukut kuvina vaan tuleen :D

  ReplyDelete
 3. Päiväni kuvina postaus! Selostukset mukaan,se ois kiva (;

  ReplyDelete
 4. Mun meikit, kynsituotteet ja hiustuotteet kuva postaukset?? =D =D Tai arkimeikkipostaus videolla :P :P Mitä sä muuten opiskelet??

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥