Saturday, April 21, 2012

Pink trousers and Pink lipstick

004
005
011
012
015
016
017
Lace shirt | Gina tricot
Trousers | H&M
Bracelets | 2ndhand

Finnish
Ostin noi housut noin kuukausi sitten hennesiltä ja nyt äitillä oli vihdoin aikaa pienentää ne. Se ei oikein tykännyt kun noi oli kamalan isot mulle vaikka ne oli kokoa 34.. Mutta tykkään noista hirmusesti! Käytiin Lielahdessa pyörimässä kun äiti tarvi jotain lankaa ja samalla käytiin sitten kirpparilla ja Löytötavaratalossa. Kirpparilta löysin siniset sellaiset kiiltävät housut ja Löytötavaratalossa taas oli Rimmelin kynsilakkoja ja huulikiiltoja kolme viidellä eurolla. Miten se vaan sattuu aina menemään niin että kun on tuollainen tarjous niin sitten löytää kaksi sellaista mitkä haluaa ja kolmannen joutuu ottamaan sillee "no otan vaikka tän kun se on ihan ok.." mulle ainakin käy aina niin.. Söin muuten tänään kebabbia.. Oon maistanut sitä ainoastaan muiden lautaselta ja täytyy kyllä myöntää etten toista kertaa söisi ellei pakko olisi. Sellasta mautonta lihaa ja aivan valtava määrä? Söin siitä ehkä noin puolet ja olin ihan täynnä.. Nojoo, taitaa sekin olla makuasia.

English
I bought those trousers about a month ago from H&M. They were too big for me even that they were the smallest size that they sell in that store.. Fortunately my mom sew them a little bit smaller and now they are wonderful! We went to the Lielahti because my mom needed some wool and at the same time we went to the second hand store and Löytötavaratalo (discount store). From second hand store I found blue trousers which are like some shiny fabric. From Löytötavaratalo I found nailpolishes and lip gloss for sale. I also ate kebab at the first time in my life! Well, I think that was the last time also.. It doesn't taste very good and I ate only half of it and then I was full. Well, I think it's a matter of taste.

11 comments:

 1. Heippa, onko sulla enää sitä valokuvaus blogia? (:

  ReplyDelete
 2. Onko blogin kirjottaminen ilmasta?? Haluisin itekkin tehä blogin... :) :)

  ReplyDelete
 3. Hi! I've just found your blog and I love it!
  Awesome pink trousers!
  xoxo

  www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. miten oot ssanu ton päivämääräotsikon keskelle ? :)

  && ihana blogi, ja upeet housut! c:

  ReplyDelete
 5. oi, tykkään sun blogista paljon! ♥ sait uuden lukijan :-)

  http://ella-mistygrey.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Ihan supersöpö asu, noi housut on ihanat!=)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana blogi!! Tekisitkö poikkeuksen kaikista niistä muista inhottavista, jotka eivät halua/jaksa kertoa, mikä on tuo html-koodi, jolla olet saanut tuon kuvien välin tollaiseksi pikkuruiseksi?:-)
  t. kiitollinen

  ReplyDelete
 8. I am so grateful to have found your blog! I love the style in which you write, what you write about and just generally the whole layout is the epitome of perfect!
  I am your newest follower!

  Love from, Eternal Archive

  PS what camera do you use? xxx

  ReplyDelete
 9. Ano: Ei oo, poistin sen kun alkoi tulla samoja kuvia sinne kuin tähänkin blogiin ):
  Ano: On juu, suosittelen kyllä tätä bloggeria :)
  Miss Daisy: Thanks, very nice to hear that you like! :)
  Ida: Kiitos :) Ja päivämääräotsikko siirretään sillä tavalla että html-koodissa siihen (onko se nyt sitten date header vai millä nimellä) jäljeen teksti "text-align: center;".
  ella: Kiitos, kiva jos tykkäät! (:
  Essi: Kiitti!:)
  Ano: Apua, tämän kun muistaisi.. :D Muistaakseni siinä pots kohdassa on se post-images ja siitä laitat padding kohdan pienemmäksi. En ole satavarma enkä rupea sitä nyt kokeilemaan mutta suosittelen lukemaan Demi keskusteluja, sieltä ite oon löytänyt noita. :D
  Nezi: Thanks! You made my day :) I use Canon 500D.

  ReplyDelete
 10. Tee sun lempi blogeista postaus! :p

  ReplyDelete
 11. Ihanat noi pinkit housut! :)
  http://shewearsit-well.blogspot.com/

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥