Monday, May 28, 2012

It's raining

016
003
004
005
007
012
015
008
017
Outfit:
T-shirt | Gina Tricot
Shorts | H&M
Tights | Seppälä
Jacket | 2ndHand

Finnish
Tänään oli koulua 8-12 ja päivä koostui ainakin mun osaltani tylsien monisteiden hyötykäyttämisestä, eli lentokoneiden ja hattujen taittelemisesta ja tetriksen pelaamisesta. Jotenkin tuli niin yläaste mieleen.. Siellä katseltiin vaan videoita nää viimeiset viikot. :D Videoista tuli mieleen että harjottelin vähän tota videon kuvaamista, ja huomasin miten hankalaa kameralle puhuminen on. Tuijotin vaan sitä linssiä ihan paniikissa ja koitin saada jotain järkevää ulos. Lopulta luovutin suosiolla ja ajattelin koittaa joskus myöhemmin uudestaan. Tuosta asusta muuten sen verran että tänä aamuna tuli taas sellanen "emmä voi tätä laittaa!" -tilanne ja etin uudet vaatteet illalla valmiiksi valittujen tilalle. Mietin pitkään noin monen vaaleanpunaisen yhdistämistä, mutta mun mielestä se ainakin toimi ihan hyvin.

English
Last days at school. So boring and pointless. We used some papers for doing airplanes and hats and played tetris few hours. I also tried to video some videopost, but talking to camera turn out so difficult that I decided to try it in some other time. About that outfit: this morning was those days when the outfit which I've choosen at evening feels awful at morning. So, I picked new clothes. I was little bit scared to combine so many pinks but I think they look pretty nice together.

6 comments:

 1. Hyvin toimii, ihanan söpöt vaatteet♥

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 28, 2012

  I absolutely love this outfit! So SWEET! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi ja sun tyyli on mahtava ! jäin ehottomasti lukijaks :)

  http://raitajellona.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. ihana asu, ja ihana tää uus ulkoasu!!!! :) :)

  ReplyDelete
 5. Moi!
  Haastoin sut mun blogissa.
  http://murswein.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta.html

  Ja sun blogi näyttää nyt tosi kivalta, tai näyttää kyllä aina, mutta siis noi tekstien otsikot on kivoja, ku niis on kai tollai kuva??

  Murswein

  ReplyDelete
 6. Nelli: Oi kiitos(:
  Ano: Thanks! :)
  kikka: Kiitos, kiva jos tykkäät! (:
  doggirl: Kiitos! (:
  Murswein: Kiitti! Käyn kurkkaamassa haasteen! :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥