Wednesday, May 23, 2012

These fucking heels tried to kill me.

006
008
012
009
015
016
011
Outfit:
Shirt | Vero Moda
Jeans | Gina Tricot
Heels | Seppälä
Bag | 2ndHand

Finnish
Nyt täytyy kyllä myöntää että oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun noita kenkiä käytän. Haluaisin löytää täydelliset korkkarit nilkkaremmillä, pitäisi vaan olla kokoa isompi jalka niin se olis huomattavasti helpompaa. Kun otin nuo kotona pois jalasta tuntui ettei se jalka vaan mene enää normaaliin asentoon.. Koulussa oli kolmen tunnin päivä, eikä siellä tehty yhtään mitään. Koulun jälkeen käytiin skopalla siellä mansikkatilalla minne mennään kesäätöihin, katottiin siis kellosta aikaa että kauanko sinne ajaa. Kotiin tultua katsottiin eilisen Salkkarit, ja sitten meninkin pihalle ottamaan aurinkoa ja lukemaan postissa tullutta Cosmoa. Illalla kävin vielä äitin kanssa kaupassa ja lenkillä, sekä katselin tänään tulleet Salkkarit. Hurjan jännittävää elämää.(:

English
I have to say that it was the first and the last time when I use those heels. After wearing those at school it felt also bad to take them of. Feels like my feet wouldn't never be the same. We had only 3 hours at school, and we didn't done really anything there. After school, we went by scooter to that farm where our summer job is. We just checked the time what it takes to drive there. In the afternoon I soaked up the sun and read the new Cosmopolitan, I also went to the grocery and jogging with my mom. Now I just finished watching my favourite soap opera, and it's time for sleeping. Well, extremely exciting life I have, don't I?:D

4 comments:

 1. great post honey, i love this look!! :P

  nice to meet your blog!

  xx

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 24, 2012

  olis varmaa helpompi kävellä noilla kengillä jos eka totuttelisit niihin vaikka kotona niin et sun jalkas tottuu niihin ja et kenkä muokkautuu jalan mukaan :) ja sit kannatttaa ostaa myös niitä päkiä pehmusteita niin ei tee kipeää kovin pahasti :) nimim. Tänään 15.5cm koroilla keikkunut ;) ps. Minkä kokoinen jalka sulla on?

  ReplyDelete
 3. Tere Avila: Thanks :)
  Ano: Olen kävellyt noilla talvesta asti sisällä ja kotikadulla, kengässä ei vaan ole yhtään platoa ja jalka on tavallaan "maassa" mikä sen kävelemisen tekee kivuliaaksi ): Löysin nuo vaan alennusmyynnistä niin ajattelin ettei se epämukavuus haittaa kun oli halvat. :D Ja mun jalka on kokoa 36. Ja niitä geelijuttuja oon miettinyt mutta en oo saanut vielä aikaiseksi käydä ostamassa.

  ReplyDelete
 4. AnonymousMay 24, 2012

  okei. No on kyl totta et jossei oo platoa niin on aika epämiellyttävät! Mulla on samankokoinen jalka ja oon tyytyväinen siihen sillä pienempi kokoiset korkokengät näyttää sirommilta kuin isommat koska mun mielestä jo 38 ylöspäin ne näyttää tyhmiltä :D niin ja on tosi hienot kengät ja kivannäköiset! T. Se sama ano kuin aiemmin :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥