Wednesday, June 6, 2012

Brown Stripes

h

015
018
001
012
005
014
016
017
Outfit:
Shirt | Gina Tricot
Trousers | H&M
Scarf | H&M
Jacket | KappAhl

Finnish
Nukuin 15h yöunet eilen illalla vaivanneen päänsäryn takia. Todellakin huomaa kuinka kesäloma rutiinit alkaa painaa päälle. En oo ikinä odottanut kesälomaa yhtä paljon kuin nyt, mutta silti ei mennyt kuin 3 päivää ja kaipaan jo kouluun. Jotenkin se että kaikki on aikataulutettu ja että tekee ne tietyt asiat samalla tavalla joka päivä, herää samaan aikaan ja menee bussilla samaan aikaan ja niin edespäin. Nyt oon vaan kattellut telkkaa yövaatteissa nää pari päivää. Tai no kävin mä maanantaina lääkärissä ja tiistaina hammaslääkärissä! Sovin tahallani molemmat aamuun jotta saan nousta aikaisin ylös. Tai no, normaalien ihmisten aikaan enkä kymmeneltä. :D Illemmalla kävin vielä äitin kanssa apteekissa ja kirjastossa tässä asussa. Ja ostamassa jogurtteja! Vihdoinkin oon löytänyt sellaisen välipalan mitä tekee mieli käydä hakemassa jääkaapista ilman että se on jotain suklaakakkua tai vastaavaa..

English
I'm not sure how many people really read this english version but it has been great practis for me! Yes, I used the past tense. I really enjoy to write in english, but it's also blight. Sometimes it feels very hard to write a post because I just think how can I tell all this stuff in english what has been happened. Finally, I made a decision. As for me it's better if I write the english part only when I found it comfy and when it makes me happy. I hope you all readers from other countries don't leave me because of this. I promise to write in english once a week!:)

4 comments:

 1. söpöt vaatteet <3 tuli muuten tosta jukurtista mieleeni, että itelläni on tapana syödä viinirypäleitä putkeen, silloin kun tekee mieli jotai syötävää :D ainakin ne on terveellisiä ja helppo syödä :) en tiiä miks sanoin tän ;>

  ReplyDelete
 2. Sä oot tosi nätti. Tämä sun blogi on mun lemppari blogeista. :)

  ReplyDelete
 3. Nelli: Kiitos! Kumpa itekkin tykkäisin viinirypäleistä, ne olis tosiaan terveellisiä :)
  rinxe: Oi kiitos! (:

  ReplyDelete
 4. Toi rusetti... ♥

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥