Friday, June 15, 2012

Eating subway by bike

f
002
003
033
034
061
040
053
063
066
Outfit:
Hoodie | Seppälä
Trousers | H&M
Plimsolls | Discount store

Kieltämättä harhaanjohtava otsikko. Emme siis syöneet maanalaista polkupyörällä. Vaan käytiin emmin kanssa syömässä subit päiväruuaksi ja mentiin pyörillä. :D Tykkään tosi paljon noista otsikko jutuista mitkä teen aina joka postaukseen erilaiset, mutta harmittaa kun ei pysty tekeen kun korkeintaan kolmen sanan otsikkoja, tai muuten fontti menee liian pieneksi. Samoten harmittaa kun ei oo kunnollista banneria ja olen miettinyt että talveksi viimeistään pitää vaihtaa normi otsikko systeemi takaisin kun ei saa enää kunnon ulkokuvia. Mitä mieltä ootte, pidänkö tällaisen ulkoasun vai olisko aika suunnitella "tavallinen" takas missä löytyis banneri mutta nuo otsikko kuvat olis poissa ja tilalla normaali teksti?

Iltapäivällä käytiin taijan kanssa ostamassa jätskit (ässä mix mehujää <3) ja piti tulla meille palvoon aurinkoa, mutta mokoma meni piiloon ja tyydyttiin olemaan sisällä. Tosin välillä piti käydä yläkerran parvekkeelta kurkkimassa josko vois mennä pihalle rusketuksen toivossa. :D

PS: Mulla oli tällainen "valokuvaus" blogi aikasemminkin mihin pistän pelkkiä kuvia, mutta unohdin päivitellä sitä ja lopulta poistin sen. Nyt kuitenkin tein uuden, ja sinne pääsee sivupalkista tai TÄSTÄ.

4 comments:

 1. Mun mielestä nää otsikot on kivempiä, kuin tavalliset. Näyttää jotenkin panostetummilta. Mutta se uus banneri ois iha jees, vaikka joku, missä ois susta kuvia :)

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 16, 2012

  nokia<3 ihanat housut! :) ja tää ulkoasu sun blogis on aivan mahtava!!

  ReplyDelete
 3. Nyt on ihan huippu ulkoasu, pidä tää! :)

  ReplyDelete
 4. Noi otsikot on ihania <3 :)


  http://voustesbelleetmerveilleuse.blogspot.fi/

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥