Wednesday, June 27, 2012

Outfit with curls

h
025
017
011
Outfit:
Jeans | Gina Tricot
Tank top | KappAhl
Blazer | 2ndHand

Nyt hävettää myöntää, mutta joku pyysi jo pari viikkoa sitten että kihartaisin hiukset joku päivä. Toissa maanantaina tai tiistaina sitten toteutin idean vähän huonolla menestyksellä. Kiharat ei jostain syystä pysynyt yhtään ja lopulta vaan latvat oli laineilla. Tässä nyt kuitenkin jotain kuvia mitä otettiin ennenkuin lähdin pikkusiskon kanssa pyörällä kauppaan jolloin viimeisetkin kiharat suoristu. :D

Tämän päivän oon mennyt enemmän tai vähemmän hitailla, johtuen viimeyön valvomisista.. Menin nukkumaan vasta siihen aikaan mihin normaalisti nousen kouluaamuna ylös. Näin kokopäivän yövaatteissa viettäneenä olen miettinyt useampaankin kertaan että mikä ihmeen idea tuossakin oli. Ja kyllä, valvoin viimeyönä elämäni pisimpään. Jos tietysti ei lasketa lentämisestä aiheutuneita aikaeroja yms. Mutta täytyy myöntää etten ymmärrä niitä jotka valvoo enemmänkin lomilla. Kuittaan kuitenkin nyt täältä ja koitan osua sänkyyn kun tästä ylös nousen ja johonkin nuhakahdan.

5 comments:

 1. AnonymousJune 28, 2012

  tää sun blogi on tosi mielenkiintonen ja tykkään 'luontokuvista' paljon(: tuli tässä yks päivä mieleen et osaisitko sanoo treeltä jotain kivaa kirpparia Radion lisäks?:)

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 28, 2012

  Ihana toi bleiseri !

  ReplyDelete
 3. Kiitti et toteutit. Kyl noi näytti iha onnistuvilta. :)

  ReplyDelete
 4. What a great basic blazer :) You look lovely :)

  ♥ Megann of Style Surgery

  ReplyDelete
 5. Ano: Oi kiitos! Tampereella on ihan keskustassa Bonus kirppis (itsenäisyyden kadulla) ja siinä ihan vieressä Fidaa vastapäätä Kaunotar ja Kulkuri. Toinen luottokirppis sijaitsee Lielahdessa, eli Jonnan kirppis. Jos bussikortin omistat niin sinnekkin pääsee ihan näppärästi, 27 pysähtyy lähes viereen. :)
  Kelly: Kiitos(:
  rinxe: No ainakin sinne päin:)
  Megann Monday: Thanks darling :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥