Thursday, July 12, 2012

din för alltid

026
029
001
043
Outfit:
Shirt | Gina Tricot
Jeans | Gina Tricot
Shoes | from Tallinn

Vaikka tasapohjasilla kengillä en pysty vasemmalla jalalla pysymään pystyssä ja kävely on kehvon näköistä, pystyin noilla korkkareilla kävelemään ihanan normaalisti. Ilmeisesti jalat on muutenkin niin mahdottomassa asennossa että kävelystä tuli mahdollista. :D

Kokeilin taas miljoonaa uutta banneria, mutta en oo vieläkään tyytyväinen.

Päiväruuaksi iskä haki pitsat, ja Kotipitsan laatikot oli hurjan kivan näköisiä! Ja lainasin kirjastosta jonkun Gossip Girleistä ruotsiksi, ja Harry Potterin kolmannen enkuksi. Kattoo kuinka pitkälle riittää mielenkiinto.

Koko viikon hupparissa ja collareissa naama meikittömänä ulkona kyykkimisen jälkeen tuntuu että räjähdän kohta jos en pääse laittamaan itseäni ja lähtemään ihmisten ilmoille. Mansikan poiminta ON rankkaa työtä. Tänään satoi ja vaikka päällä oli lämpimät vaatteet, ei ne märkinä ollutkaan enää niin lämpimät ja lähdettiin normaalia aikasemmin kotiin koska vaan paleltiin niin paljon. Huomiseksi on (onneksi) luvattu sadetta ja saadaan siksi pitää vapaapäivä. Oon nyt venytellytkin, enkä ole enää niin jumissa kuin alkuviikosta. Huomenna voisin ottaa vaikka suunnaksi Tampereen kirpparit! :)

PS: Sorry huonoista kuvista.. ):

4 comments:

 1. Love your sweater!
  xoxo

  www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ihana asu!! :) toi neule on jotenkin niin nätti, ja sopii hyvin mustaan yhdistettynä, varsinkin kun on noin kevyen ja liehuvan oloinen :)

  ReplyDelete
 3. AnonymousJuly 14, 2012

  Mä ainakin tykkään nykyisestä bannerista. :---3

  Tosi söpö toi paita♥

  ReplyDelete
 4. Miss Daisy: Thanks! :)
  linnea: Mäkin tykkään siitä noiden mustien housujen kanssa, en oo sitä oikein muuten vielä yhdistänytkään:D
  Kelly: Hyvä jos tykkäät:)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥