Sunday, July 8, 2012

I can be your worst nightmare

002
003
014
019
007
020
Outfit:
Shirt | 2ndHand
Shorts | H&M
Scarf | 2ndHand
Flats | Skopunkten

Asu taitaa olla torstailta, ehkä. Ollaan oltu pikkusiskon kanssa kahdestaan kotona torstaista asti kun äiti ja iskä lähti moottoripyörällä Kontioralliin (sellanen moottoripyöräkokoontuminen paikassa joka vaihtuu joka vuosi). Täytyy myöntää että oon tän ikäseksi ehtinyt ja silti tää on ensimmäinen kerta kun ollaan ihan kahdestaan käppäily näin pitkä aika. Jännitin aika paljon miten tuun selviytyyn ruuanlaitosta, koska oon tällänen pumpulissa elänyt enkä oo itselleni oikeastaan paljon mitään ruokaa tehnyt, jos köksän tunteja ei lasketa. Hengissä ollaan kumpainenkin joten enköhän ihan hyväksytyt pisteet siis ruoka puolesta oo saanut!

Eilen oli sähköpostiin tullut viesti sieltä mansikkatilalta, että maanantaina (huomenna) alotettaisiin poiminta. Paikalla tarvii olla näin ensimmäisenä päivänä vasta kasilta, mutta se tietää kuuden herätystä mulle.. Katotaan miten saan unirytmin käännettyä takasin kouluaamuja vastaavaksi, varsinkin kun äsken nukuin vielä päikkäritkin.

5 comments:

 1. AnonymousJuly 08, 2012

  Upee asu ! ♥ :c Sä jos joku osaat yhdistellä vaatteita.

  Onko sun äiti ottanu nääkin asukuvat? :3

  ReplyDelete
 2. Kelly: Oi kiitos :) Nää on siskon ottamia kuvia.

  ReplyDelete
 3. Superihana huivi! :)

  ReplyDelete
 4. AnonymousJuly 08, 2012

  Mul on noi kengät ! Mut jossai postaukses sul oli tollaset ja ne oli h&m ? ::D mut ihana asu! Ja ihana ja kaunis sinä!!!

  ReplyDelete
 5. Annika: Kiitti:)
  Ano: Mulla on tullut varmaan moka, ajattelen nimittäin aina että ne on hennesistä ja tähänkin jouduin korjaamaan kun ensin laitoin h&m. :D

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥