Tuesday, July 3, 2012

New zoom lense

016
017


Huomasin noin viikko sitten Koneboxin mainoslehdessä tän kyseisen putken alennuksella, ja tänään saatiin aikaiseksi käydä ostamassa se. Objektiivi on siis Sigman suosituimpia objektiivejä, syynä luultavasti tämä halpa hinta. Maksettiin tuosta siis 129€ tarjouksella. Painoa on reilu puoli kiloa ja kun oon tottunut tuohon olemattomaan 50 milliseen, oli se aika lihaksien rääkkäystä heittää tuo järkyttävän kokoinen linssi tilalle.

En ole kauheasti tuota vielä testaillut, keskustelupalstojen mukaan ei kannata ihan hurjia edes odottaa, mutta en nyt kirvestä kaivoon vielä heitä. Monessa tilanteessa on tullut huomattua ettei tolla kittiputkella yksinkertaisesti pääse sinne asti mihin haluaisi zoomata, minkä takia oli tämän hankinta ihan paikallaan. Mikäli teillä on kokemusta tästä linssistä, kuulisin sen mielläni!

4 comments:

 1. AnonymousJuly 03, 2012

  tolla ei tee yhtään mitään. Ite maksoin tosta sen 99e ja puol vuotta ollu tosi vähällä käytöllä. Aika painava ja ei kuvanvakaajaa, ei hyvä yhdistelmä. nii ja ei toi todellakaa mikää makro oo (: mut toivottavasti tosta on sulle jotain hyötyä.

  ReplyDelete
 2. Ano: Vähän tällastä luin netistä, kattoo nyt miten tän kanssa pärjäilen.. :D

  ReplyDelete
 3. mulla on toi ja on se ihan hyvä (: ei tolla hinnalla voi oikeen parasta oottaakkaan, mutta ihan kiva just että pääsee kohdetta lähemmäs ja muutenki ton kanssa on mun mielestä mukavaa kuvata (:

  ReplyDelete
 4. Ite sain kaks kuukautta sitten tän saman putken ja on ollu tosi paljon käytössä. Sisäkuvaukseen putki on surkee ja huono (zoomaa liian lähelle:D) mutta nyt kesällä ulkona saa ihania kuvia ja isoissaki tiloissa voi käyttää:)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥