Monday, July 2, 2012

Visiting Tallinn.

Music:
Nicki Minaj - Va Va Voom
Heli Kajo - Poikajumala

Shoppings:
Bikinit: M-house/12.99€
Sulkakorvikset: Seppälä/2.95€ -> ALE 1.18€
Aurinkolasit: New Yorker/7.95€ -> ALE 4.95€
Korkkarit: Seppälä/19.95 -> ALE 7.98€
Laukku: Seppälä/29.95€ -> ALE 11.98€
Shortsihaalari: New Yorker/29.95€
T-paita: Terranova/6.99€
Shortsit: Terranova/4.99€
Nilkkurit: Jostain rantakaupasta/ 25€

Elämäni ensimmäinen video. Yllätyin miten hankalaa kameran paikallaan pitäminen ihan oikeasti on, ainakin editointi vaiheessa. Toivottavasti kukaan ei saa epilepsiakohtausta noista nopeutetuista kuvista tai tärisevästä kuvasta kun en ole katsonut mitä kuvaan. Myös tarkennus oli kamalan hankalaa kun piti yhdellä kädellä pitää kameraa ja tarkentaa manuaalisesti, myös jossain kohdissa hakee tarkennus aika kauan kun olen alkanut vääntää "väärään" suuntaan, meni hetki ennenkuin opin missäpäin on lähellä ja missä kaukana..

Videokuvaus on muutenkin niin erilaista kuin valokuvaus, valokuvassa voi asetella kaiken valmiiksi ja sitten ottaa tietystä kohdasta kuvan. Videossa kaikki liikkuu kokoajan, ja tarkennuskohta vaihtelee. Nostan hattua pikkusiskolle joka sai tarkennettua kokoajan muhun noissa kävelykohdissa. Myös noi "näytellyt" kohdat oli hankalia kun suunnittelin sillee "sitten kävelen tohon ja kuvaat tuolta peilin kautta ja laita nyt päälle ja lopeta nyt ja jne." Mutta lakkaan nyt höpöttämästä videosta!

Itse matka meni hyvin, takaisin tullessa äiti oli varannut meille hytin jotta saadaan tavarat sinne, mutta siinä tuli pieni ongelma vastaan. Hytti oli tosi hyvässä kohdassa laivasta poistumisen kannalta, mutta hytille kävellessä ihmeteltiin kamalaa hajua. Jostain syystä se meidän hytin ovi oli valmiiksi auki, ja siinä ovella tajuttiin miksi. Edellinen asukki oli ilmeisesti oksentanut jonnekkin muualle kuin vessaan ja se haju oli ihan järkyttävä vaikka hytti oli siivottukkin. Onneksi saatiin vaihdettua hyttiä. Niin ja oltiin tuolla siis yksi yö laivassa ja yksi hotellissa. :)

4 comments:

 1. I am going to Tallinn next week! x

  ReplyDelete
 2. Ihana video! Mua ei ainakaa häirinny, jos joskus se ei tarkentanu heti/hyvin. Just tosi hyvä! Lisää tällasii! Etenkin toi eka biisi sopi tosi hyvin videoon! Oliks se sun pikkusisko, joka tuli sieltä sovituskopista Seppälässä? Ja tieskö sun äiti miks kuvasit koko ajan? :D

  ReplyDelete
 3. Susanne: Have fun there! :)
  doggirl: Kiva että tykkäsit! :) Ja juu oli se mun pikkusisko, ja kerroin muulle perheelle että teen videon(:

  ReplyDelete
 4. AnonymousJuly 04, 2012

  Kiva ja näit lisääääää!!! :D höh, luulin et puhuit ):

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥