Wednesday, July 4, 2012

Want To Get My Hands In Your Khaki Pants

Siivosin tänään kaapin jossa säilytän koulukirjoja yms. Huomasin omistavani järkyttävän pinon lukiokirjoja joilla en tee enää yhtään mitään. En oikein tiedä pitäisikö säästää ne kirjoituksia varten vai myydä nyt pois? Kellään kirjoittaneella mielipidettä tähän? Ulkona on ollut tosi kiva sää koko päivän ja nyt olisikin ideana lähteä vielä lenkille. Huomiseen siis!

003
006
010
025
026
030
031
033
Outfit:
Shorts | KappAhl
Shirt | 2ndHand
Heels | Seppälä
Hat | 2ndHand

5 comments:

 1. AnonymousJuly 04, 2012

  säilytät sellasten aineiden kirjat mitä aiot kirjottaa ja myyt loput :)ja jos et vielä tiiä mitä aiot kirjottaa ni sit en voi sanoo muuta ku että kannattaa alkaa ihan tosissaan miettimään jo :O :)

  ReplyDelete
 2. ihana hattu ! sopispa itellekin hattu niin ostaisin samantien (:

  ReplyDelete
 3. Ano: Käyn kaksoistutkintoa joten meillä on vaan neljää ainetta jotka sitten täytyy kaikki kirjoittaa, eli taidan vaan pitää kaikki kirjat :)
  emppu: Kiitos:)

  ReplyDelete
 4. AnonymousJuly 05, 2012

  Aijjaaa no joo sit kannattaa ehottomasti pitää kaikki kirjat!:) paitsi jos on (luultavasti siis on) äikkää ni mulle ei ainakaa ikinä oo ollu mitään hyötyä äidinkielenkirjoista :P mut tietenki jos sulle on ni sitten kannattaa pitää ne :)Siis kun ainakaan meillä ei oikein ikinä edes tunneilla käyty asioita niistä kirjoista enkä sitte itekkään niitä lukenu niin ne mun mielestä tuntu jotenki turhille.. :D (T: sama ano ;D )

  ReplyDelete
 5. AnonymousJuly 07, 2012

  Ihana hattu :c ♥♥

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥