Sunday, July 29, 2012

Wind in my hair, Hand on the back of my neck.

002
003
005
007
010
012
023
027
029
033
035
036
039
Shorts | Seppälä      T-shirt | Lindex      Shoes | 2ndHand

Kuuma, kuuma ja kuuma. Märkä pyyhe hartioilla lievittää palaneen selän poltetta mutta myös viilentää mukavasti tätä oloa. Tämän päivän ohjelmassa oli siis Hämeenpuiston puistokirppis. Alunperin mun piti mennä sinne Lauran kanssa mutta suunnitelmat vähän muuttu ja sitten meninkin Taijan kanssa. :D Tapahtuma oli aivan mahtava ja toivon että tollasia tulis jatkossakin! Porukka oli suunnilleen 15-25 vuotiaista koostuvaa ja myynnissä siis just sellasia vaatteita mitä mm. minä mielelläni pengoin. Löysin enemmän tavaraa kun oletin ja teen niistä erikseen nopean postauksen, tähän kun tuli muutenkin jo aika mukavasti kuvia.

Säätiedotuksessa luvattuja sadekuuroja ja ukkosta ei onneksi näkynyt ja sää oli mahtava. Kun oltiin kierrelty kirppisaluetta riittävästi oli pakko lähteä ostamaan juotavaa. Lidli olikin siinä lähellä ja ostettiin limsaa ja muffinsseja, käveltiin takaisin siihen Alexanterin kirkon edessä olevaan puistoon ja odoteltiin samalla bussia. Jotkut lapset oli päättänyt mennä uimaan siihen suihkulähteeseen, mikä ärsytti mua ihan liikaa. Ei se nyt iso asia ole mutta ei se mun mielestä oo sopivaa uida suihkulähteessä vaikka olis kuinka pieni. Mene uimahalliin tai rannalle jos lapsi haluaa uimaan. Niiden (ilmeisesti) vaari vaan katseli kauempaa penkiltä. Toinen tytöistä sukelsi ja löi nenänsä pohjaan niin että siitä tuli verta, viimeistään siinä olis sen vaarin pitänyt hakea ne tytöt pois sieltä.

8 comments:

 1. AnonymousJuly 29, 2012

  Ihania kuvia! :))

  Mun täytyy kysyy vielä uudestaan, kun jäi vaivaamaan, että etkö tarvii sun huoneessa kirjotuspöytää ollenkaan? :D

  ReplyDelete
 2. AnonymousJuly 29, 2012

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Looked like such a perfect day indeed! Around here, it has been raining hard the whole weekend. I love your bright shorts by the way! :)

  ♥ Megann of Style Surgery

  ReplyDelete
 4. AnonymousJuly 30, 2012

  miten saat ton 'like♥' jutun (siis sen mistä voi painaa sillee jos tykkäs postauksesta) niin tollee keskitettyä?:) kiitos jos autat.

  ReplyDelete
 5. Maikku: Kiitti :) Ja ei mulla oo kirjoituspöytää huoneessa, vähän se välillä harmittaa mutta täytyy vaan koittaa ajatella ettei se tänne mahtuisikaan.
  Megann Monday: It really was a perfect day! Here it has been raining too, that day was the only when sun shined. ):
  Ano: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/07/miten-keskitan-toiminnot.html
  Tuolta löytyy :)

  ReplyDelete
 6. Kauan toi kirppis on tuola :)?

  ReplyDelete
 7. Sindy: Se oli vaan sen 4 tuntia sunnuntaina ):

  ReplyDelete
 8. Tosi kiva postaus. :----) Mä en oo oikeen ehtinyt lukea näitä postauksia, kun olen ollut reissussa, mutta lupaan sieltä tullessani lukea loput postaukset ! x3

  Tosi kiva tuo lindexin paita, tykkään. :---)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥