Thursday, August 30, 2012

Juttua ja kuvia tippien laitosta !

001
Tuollanen laatikko mulla on jäljellä tippejä. Käytin ennen kirkkaita tippejä mutta niiden loputtua otin nämä käyttöön. Tykkäsin kyllä kirkkaista enemmän, kuten seuraavista kuvista näkee näiden värieroa on hankala peitellä.

002
Ensimmäiseksi siis valitsen sopivat tipit jokaiseen kynteen. Mulla on niin pienet sormet, että suurimmat koot jää käyttämättä ja sitten taas pienimmät koot loppuu ekana. Harmittaa kun menee tavallaan puoli pakettia hukkaan.

004
Kiinnitysvaiheesta otin videon, mutta siinä meni tarkennuksen kirjaimellisesti seinään ja heitin sen suosiolla pois. Laitan siis vaan liimaa kynnen puolesta välistä kärkeen ja painan tipin siihen. Pidän sitä paikallaan noin minuutin jotta liima ehtii varmasti kuivua. Sitten leikkaan saksilla ensin kärjet vähän teräviksi ja sitten vaan viilaan. (rasittavin vaihe:D) Myös tota kohtaa missä tippi loppuu ja kynsi alkaa, hinkkaan kynsilakanpoistoaineessa (asetoonia sisältävässä) uitetulla vanupuikolla jolloin se vähän "sulattaa" sitä tippiä ja reunasta tulee huomaamattomampi.

005
Koska tipit on valkoset ja kynnet "kynnen väriset", on aina se ongelma että pitäis lakata jollain tosi peittävällä ja tummalla värillä jos haluan ettei tippi erotu. Ite taas tykkään vaaleista väreistä, joten lakkasin koko kynnen valkoisella jotta se vaalea lakka ei ole sitten erivärinen ylhäältä ja alhaalta.

007
Lopulliset lakkaukset. Koska en saa ikinä sitä tipin loppumiskohtaa kunnolla huomaamattomaksi, laitan yleensä jotain glitteriä yms ettei sitä huomaa. Koska muokkasin näitä kuvia paljon, näyttää kynnet ihan keltasilta mutta ne on oikeasti TÄMÄN tapaisella laakalla lakattu.

Näistä kuvista tuli ihan kökköjä ja olen huono selittämäänkin mutta joku pyysi teko-ohjetta ja päätin kerrankin toteuttaa lukijoiden ehdotuksia.:D Itse katoin alunperin mallia TÄSTÄ postauksesta ja youtube vilisee tippien/akryylien/geelejen -teko videoita. Kiinnostuneet menkää siis sinne pyörimään, videoista saa myös hyviä koristelu vinkkejä! Jossain about vuosi sitten tehdyssä postauksessa jossa näkyi mun kynnet (joissa oli siis vähän jatkoa mukana..) tuli kommentteja tyylillä "hanki elämä kun et edes osaa tehdä noita oikein". Sorry, mulle riittää että nää näyttää tältä, mieluummin tällaset kun ihan lyhyet kynnet. Kasvatusprojekti on siis taas päällä, kesätyö kun vei kynnet. D:

6 comments:

 1. ihan näin btw et minkä hintasen lipun ostit jb'n keikalle ja permanto vai katsomolipun? (:

  ReplyDelete
 2. belieber: saatiin ne 102€ maksavat liput :)

  ReplyDelete
 3. kiva postaus, mut siis mistä oot hommannu noi tipit :))?

  ReplyDelete
 4. Miten pystyt tekemään mitään noilla tipeillä?? O.o En voi sietää vähänkään pitkiä kynsiä, koska ne ällöttää mua. :D

  ReplyDelete
 5. menee kyl vähä ohi aiheen mut sulla oli joskus tuos ainaki se DW:n kello? toimiiko se viel ku ei oo pitkää aikaa näkyny tääl blogissa sitä? :) oon miettiny että ostais samallaisen mut ainut että mietityttää mitenhän kestäviä ne on ja mitenhän hyvin esim se hihna siinä kestää? :)

  ReplyDelete
 6. Sindy: Noi on kirppikseltä, mutta ebaysta kannattaa ostaa, saa halvemmalla :)
  Ano: Haha, nopeasti niihin tottuu varsinkin kun mulla on ollut monta kertaa aiemminkin:D
  Ano: Juu kyllä mulla on se, en oo vaan pitänyt oikein sellasia asuja mihin se olis sopinut ): Hyvin se on kestänyt, hihna on aitoa nahkaa joten en epäilekkään sen kestävyyttä kyllä yhtään. :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥