Sunday, August 26, 2012

Lying on the floor surrounded, surrounded

003
008
016
021
Skirt | from my friend      Shirt | KappAhl      Belt | 2ndHand      Shoes | from Tallinn

Olin viikonlopun pitkästä aikaa mummilla. En koko kesänä ollut muun perheen mukana siellä kesätöiden takia. Aina lauantaisin kun oli töitä. Avasin tietokonetta koko viikonlopun aikana ainoastaan katsoakseni ostamaani O.C. -dvd:tä sillä aikaa kun muut oli veneilemässä illalla. Löysin muuten kolme ensimmäistä tuotantokautta yhteensä 9€. Vaikka muistankin sarjan pääkohdat, on sitä kiva katsoa kun jokainen jakso tuntuu ihan uudelta.

Koitin illalla lakata hopeisen glitterin päälle vaalealla lakalla, mutta epätasainen siitä tuli vaikka kuinka koitin viilata ensin tasaiseksi. Otin lopulta tipit kokonaan pois ja nyt on taas totuttelemista tähän töppösormisuuteen. Telkasta muuten alkoi PS. I love you, mutta en halunnut jäädä katsomaan sitä kun ensimmäisen vartin jälkeen itkusta ei meinannut tulla loppua. Oon kamalan herkkä surullisille leffoille/telkkariohjelmille/kirjoille yms. Sama sitten taas jos tulee joku älyttömän onnellinen kohta. Nyt vielä kun en oo itkenyt pitkään aikaan niin se tuntui kamalan vapauttavalta vaan antaa kyynelten valua vaikkei se omaa elämää koskettanutkaan. Mutta lakkaan nyt filosofoimasta ja menen nukkumaan, hyvää yötä puput! :)

8 comments:

 1. Miten teet ne tipit?

  ReplyDelete
 2. ihana asu :-) mä niin rakastan sun asujaaaaas~ ja oot söpö(: voisitko tehä videopostauksen tipeistä, siis et miten laitat ne yms. ;-D jos siit tulis pitkä voisist tiivistää vaan ne yheks lyhyeks!

  ReplyDelete
 3. nice combination of leather jacket and floral print :)

  ReplyDelete
 4. Voi että miten suloinen asukokonaisuus : ) Kuin myös sinäkin !

  ReplyDelete
 5. Tuo hame minulle < 3
  Ensimmäisenä kommentoinutta Jasminia lainaten, täydellinen asu. Sulla on mahtava makukin.

  ReplyDelete
 6. Tosi ihana ja viehättävä asu :)! ja nuttura sopii sulle. Tykkään lukee sun blogia ^-^ !


  www.ruusujaxrusetteja.blogspot.com

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥