Sunday, August 5, 2012

The most wonderful morning ever

001
002
004
005
006
015

Ihana aamu. Ja oikeastaan koko päivä. Heräilin yhdentoista aikaan ja sain itseni pihalle joskus kahdeltatoista. Vaihdoin yövaatteet suoraan bikineihin ja lastasin aamupalan tarjottimelle. Ulkona vierähti pari tuntia Houkutusta lukien ja auringosta nauttien. Viimeksi kun luin Houkutuksen (joskus ala-asteella?) se oli mun mielestä ihan ok, mutta nyt en malttaisi jättää kirjaa hetkeksikään kädestä ja luin sen kahdessa päivässä. :---D Kävin sisällä katsomassa telkkaa ja syömässä päiväruuan, minkä jälkeen suuntana oli tällä kertaa parveke ja aurinkotuoli. Pian muu perhe tulikin kotiin ja nyt ei oo taas rauha maassa ensi maanantaihin asti jolloin koulu alkaa ja lomat loppuu. Viimeisessä kuvassa pirtelöä mitä tehtiin pihasta kerätyista vadelmista.

Osallistuin muuten facediilin kesäkuva kisaan ja jos haluatte äänestää niin linkki löytyy TÄSTÄ. Äänestäminen tapahtuu tykkäämällä kyseisestä kuvasta eli fb:hen pitää tunnukset olla. Kurkatkaa myös muita kuvia! :)

6 comments:

 1. Ihanan herttanen blogi! Muutenkin kauniita kuvia:))

  ReplyDelete
 2. Olet kova kirppareilla kävijä, joten ajattelin vinkata, että lauantaina klo 14-17 löytyy pihakirppis osoitteessa Koskenmäenkatu 4.

  ReplyDelete
 3. Iltsu: Kiitos (:
  AnnaJ: Kiitti vinkistä, katon jos poikkeisin! :)

  ReplyDelete
 4. nää sun kuvat ♥ ihanan valosia ja herttaisia nimenomaan!

  ReplyDelete
 5. Ihanan kesäisiä kuvia ! Tulee kauhee kesäfiilis kun katsoo näitä kuvia ja lukee tuota tekstiä. Onneksi ensi viikolla on vielä sen verran hyvä ilma, ainakin täälläpäin, että saa nauttia vielä lämpimistä ilmoista♥

  Äänestäisin tuota kuvaa enemmän kuin mielelläni, mutta enpä oo facessa. : D

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥