Thursday, August 9, 2012

You just made me feel hate, sadness and happy whit just one song. Those three minutes I spent in a ocean of dreams. Please, play it again.

Mun huone muistuttaa kaatopaikkaa. En muista millon lattiasta olis ollut vähemmän näkyvissä kun vaatteiden peitossa. Nyt on kuitenkin niin. Sillon kun huone on siisti, oon ilosella päällä ja siivoan pienimmänkin sotkun. Sitten kun päätän kokeilla vähän vaatteita ja se kasa siirtyy sohvalta lattialle tulee kamala masennus ja ei enää huvita tehdä mitään mistä lähtee se kierre että sotken vaan enemmän:D

Harmittaa muuten toinenkin asia, (siis sen lisäksi että Aaminkoi on yli puolenvälin ja mun ikkuna on varmaan liian huolellisesti suljettu koska Edward ei oo tullu mun viereen vieläkään) nimittäin se että työt loppu tänään. No ei se sinänsä harmita vaikka aloinkin vadelmien poimimisesta ihan tosissani tykätä, vaan etten muistanu ottaa kertaakaan kameraa mukaan. Just tänään hoin vähän väliä että "seuraavalla kerralla otan kyllä kameran ja olispa mulla nyt kamera jne jne" ja sitten sainkin kuulla että tää taitaa olla vika päivä. Nyt harmittaa ja mietinkin että kysyisinkö porukoita heittään mut sinne joku päivä ihan vaan valokuvausmielessä..

002
003
027
006
025
028
030
Trousers | 2ndHand      Shirt | KappAhl      Vest | 2ndhand      Heels | from Estonia

5 comments:

 1. ajattelin mennä KappAhliin ostaa ton saman paidan, kun näytti niin kivalta :DD paljos se makso?

  ReplyDelete
 2. Äly- ihanat kengät :)

  X0x0 http://angelstar-saarahani.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia ja tosi kiva blogi!liityin lukijaks:-)ois kiva jos kävisit kurkkaamass miunkin blogin ja liity ihmeessä lukijaks jos yhtään nappaa:-)

  http://petra-perfect-life-my-way.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Sindy: Ostin tuon joskus about vuosi sitten, en tiedä onko niitä enää ):
  Saara: Kiitti!::)
  Petra: Kiitti, kiva jos tykkäät! Ja käyn kurkkaamassa sun blogin :)

  ReplyDelete
 5. ihan super kiva asu ja hieno etenkin toi liivi!:-)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥