Wednesday, September 12, 2012

If you love it like I love it, And you feel what I feel inside

004
005
010
011
013
014
018
023
027
029
030
Jeans | Cubus      Jacket | H&M      Vest & Shoes | 2ndHand      Bag | Seppälä

Ompas kulunut pitkä aika edellisestä postauksesta jne jne jne. Tuntuu että mulla olis kamalasti kirjoitettavaa ja aina jos sattuu jotain niin mietin että "toi pitää muistaa kirjottaa blogiin", mutta sitten kun lopulta avaan tän ruudun niin pää tyhjenee ja tulee kirjotettua jotain tyyliin "tänään oli lämmin päivä ja koulussa ihan jees". Kuviakin tulee harvoin otettua muusta kuin asuista.

Mutta kerrompa vaikka noista kuvista: siivosin vaatekaapin ja heitin laukkuja pois. Laukuista lähti noin puolet, yksinkertaisesti sillä syyllä etten käytä niitä. Ne oli myös sellasia kirpparilta ostettuja mitkä on ollut "ihan kivoja" ja oon ostanut ne vaan sen halvan hinnan takia. Vaatekaappi ei oo muuten aikoihin ollut noin tyhjä, heitin vaatteita pois samalla periaatteella kun laukkuja, nyt pitäis vielä kiikuttaa noi Fidalle. Oon myös virkannut tollasia "leivonnaisia" ja helistimiä. Alunperin tein noita ihan vaan kokeilumielessä mutta sitten äiti keksi että voitaisiin mennä myymään niitä vanhan ala-asteen joulumyyjäisiin.

Koulun kanssa on vähän motivaatio hukassa, vaikka nyt on ihan kiinnostaviakin kursseja. Oon käyttänyt melkeimpä pelkästään tota yhtä ja samaa laukkua, koska se vaan on niin tilava ja sopii kaikkeen. Myös parkatakki on ahkerassa käytössä. Nyt on taas sellanen aika vuodesta että osa käyttää edelleen balleriinoja, osa tennareita ja osa jo uggeja. Haluaisin aidot uggit mutta en oikein tiedä oonko valmis käyttämään niin paljoa rahaa kenkiin.

PS: Miks mun netti on ruvennu näin hitaaks ):

4 comments:

 1. Ihania kuvia ja tosi sööttejä noi donitsit. <3 Tuu tännekin myymään mulle yks ! :3

  ReplyDelete
 2. Miten oot oppinu tekee noita helistimiä ym!!!!!!

  ReplyDelete
 3. taas ihania kuvia ja kivan näköinen toi takki!!:-)

  ReplyDelete
 4. Kristiina: Kiitti! Tuu tänne ostaan:)
  Ano: Helistimet on yhdellä ohjeella minkä löysin käsityöblogista ja muffinssit yms on ihan omasta päästä :)
  Riina: Kiitti(:

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥