Sunday, September 30, 2012

Saturday

001
002
012
013
014
015
017
024
025
028

Vaihdoin joku aika sitten nuo siniset lakanat ja olinkin jo unohtanut miten kivat ne on! Viittatakki oli päällä ekaa kertaa viimeviikolla, ja loput kuvat onkin eiliseltä. Keskustorilla oli tapahtuma joka liittyi Kustaa III(?) ja jaettiin kuponkeja joilla sai -23% tietyistä kaupoista. Jäi tosin kupongit käyttämättä koska ei huvittanut enää mennä mihinkään pyörimään enkä kyllä oikein olisi mitään tarvinnutkaan. Niin ja noi ampui kunnia laukauksen sille kuninkaalle ja sain kamalan slaagin kun yht äkkiä kuuluu kamala pamaus. :---D Pelkään muutenkin kovia ääniä.

Kiersin myös Bonus-kirppiksen mutta en löytänyt mitään ja jono kassalle oli aivan jäätävä joten oon ihan onnellinen etten löytänyt mitään. Käytiin fädäämässä Hesessä koska oli taas tuntien välissä kamalasti aikaa, muutenkin koko lauantain koulupäivä oli aivan yhtä tyhjän kanssa.

Postauksia ei ole muuten nyt muutamaan päivään tullut, koska selvisi että tää mun kone oli aivan täynnä viruksia. Mun netti on ollut kamaln hidas ja lopulta meni hermo ja aloin tutkia mistä se johtuu, netissä sanottiin että useimmiten syynä on vakoiluohjelmat, ja sitten seuraavaksi huomasin ettei mulla ole edes palomuuri päällä eikä myöskään mikään virustorjuntaohjelma. Jes, kiva. Iskä puhdisteli tätä koko eilisen päivän, ja niitä troijalaisia tosiaan oli ihan muutama. Toivon että tää nyt alkais olla suht normaali taas.

Vielä palatakseni noihin kuviin, menin hakemaan meikkivoidetta mitä oon käyttänyt, mutta kummassakaan kaupassa missä kävin ei sitä ollut ja ostin sitten tota FIT-meikkivoidetta. Tänään kokeilin sitä ja ihan hyvältä vaikutti, täytyy vaan totutella tohon sormin levittämiseen.

PS: Toi on ihana toi mies tossa tokavikassa kuvassa:D:

4 comments:

 1. toi viittatakki oli ihan yli-ihana ! <3 mäki haluun tollasenn !!!

  ReplyDelete
 2. Älyttömän upea tuo viittatakki, mistä se on ?! ♥♥

  ReplyDelete
 3. Syön sun viittatakin, oisko sulla ohjeita sen tekmiseen ja mikä neule tossa toiseks ylimmässä kuvassa oN?

  ReplyDelete
 4. Lotta: Kiitti, tykkään siitä itekkin paljon:)
  Kristiina: Kiitos, se on mun äidin tekemä (:
  Ano: Hui, älä syö ): Mulla ei valitettavasti oo mitään ohjetta siihen koska äiti on sen tehnyt. ja siinä kuvassa on tollanen viitta mallinen neule:)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥