Tuesday, October 16, 2012

If you wanna see the real Me, watch me on vacation.

002
004
041
055

Viimeisen kuvan hirviystävä on löytö kirppikseltä. Ehkä parasta koomailla ympäri taloa toi päässä ja jumpin päällä. Niin ja lisäksi vielä mun vanhat tiikeritossut jotka löysin siskon huoneesta. Ihan perus lomalook siis!

Olisin voinut hyvin jäädä mummille loppulomaksikin. Tuntu kerrankin ettei tarvi tehdä mitään ja pelkkä oleminen oli mukavaa. Heti kotiin tultua piti avata kone ja laittaa koulukirjat takas kaappiin (jotka otin mukaan jotta tekisin läksyt, arvaatte varmaan teinkö) ja ahdistua siitä kuinka monta jaksoa on jäljessä missäkin ohjelmassa. Mummilla kattelin Mitä tänään syötäisiin, Kauniita ja rohkeita, sekä Emerdalea. Hyvin pysyin juonessa mukana vaikken ole jaksoakaan kattonut varmaan vuoteen.

Äsken tuli telkasta Justimus, ja aivan mahtavaa settiä oli ohjelmassa vaikka vähän epäilyksellä aloin sitä tuijottaa. Niin ja parin BB jakson jälkeen on taas vattalihakset kipeinä känniääliöille nauramisesta. :---D

7 comments:

 1. Mä en kestä! Sulla on aivan ihana blogi, ja sun vaatteet ja tyyli.. ♥ Muuten otatko omakuvia jalustalla vai ottaako joku muu niitä? (:

  ReplyDelete
 2. Ihana hirvipipo :D ♥

  ReplyDelete
 3. uii söpö tuo hattu! :)


  http://emes-summer-blog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Miten oot saanu tommosen lehden jokaisen postauksen loppuun? :O

  ReplyDelete
 5. Eiii. ::: D Mahtava pipo !!

  ReplyDelete
 6. toi kolmas kuva on just täydellinen!

  ReplyDelete
 7. apua sun blogi on ihana :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥