Thursday, October 25, 2012

Lunta tulvillaan, on raikas syyssää..

001
008
011
013
014

Olin ihan intopiukeena kun aamulla oli kuuraa maassa! Äsken käytiin pikkusiskon kanssa hyppimässä tuola lumisateessa, kumpa toi lumi kestäis nyt ainakin muutaman päivän. Pidin ekaa kertaa talvitakkia, ai että se oli mukavan lämmin. :)

Meillä on koulussa tollanen "kauppa" eli kun merkonomi opiskelijoita ollaan niin ton avulla saa myös sitä käytännön opiskelua ennen työharjottelua. Oon neulonut huiveja sinne, ja tehnyt niitä myöskin kankaista. Vaikka luulin aloittaneeni ajoissa, meni silti aika vähän tiukille ja viimeyönä valvoin kahteentoista askarrellen paskarrellen hintalappuja. Alko vähän usko mennä kun rupesin ettiin pesuohjeen mukaista silitysraudan kuvaa netistä jossa on tietty määrä pisteitä ja jotain neliötä jossa on viiva keskellä. Ja sen jälkeen oli vielä leikkaa-liimaa osuus tietysti jäljellä. Noh, hyvinhän se sitten meni ja saatiin tänään noi vielä esillekkin, nappasin kuvan vielä valmiista hyllystä.

PS: Kävin pitkästä aikaa lenkillä. Tunti kuluin yllättävän nopeasti Voicea kuunnellen! Tosiaan mitään urheilua oon viimeksi kesällä harrastanut, ja otin itseäni niskasta kiinni koska kun kävin terkalla punnituksessa (jep jep, en liho vaikka kuinka yritän) se kysyi käytänkö jotain piristäviä aineita koska syke oli niin nopea. :D Mulle on joka kerta sielä sanottu että syke on ihan liian nopea, ja myönnän itekkin että siinä on se pieni jännitys aina kun mihin tahansa lääkäriin menee, ja sitten se mun surkeaakin surkeampi kunto. Niin ja kun lisää liikuntaa niin ruokahalukin pitäisi parantua!:)

3 comments:

 1. Katoin ensin että toi on ihan oikeasta kaupasta otettu kuva jossa on "ihan oikeita" kauppojen huiveja. :D

  ReplyDelete
 2. mieki katoin ja aloin miettiin missä kaupassa :D mut joo, kelpais kyl tollane huivi ^^ ♥

  ReplyDelete
 3. Kristiina: Oi kiitos, kiva kuulla että on onnistunut esillelaitto:)
  Ano: Kiitti:) Tuu ostamaan;)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥