Sunday, October 28, 2012

Magic Mirror on the wall, who's the fairest one of all?

Katoin siskon kanssa Lumikkia vanhalta kunnon VHS-kasetilta. Legendaarista ei voi muuta sanoa. Paras kohta on se kun leffa on katottu ja kasetti pitää kelata alkuun! Neuloin huivia ja nautin auringonpaisteesta joka tuli olkkarin ikkunasta sisään. Tosin sitten se alkoi häikästä niin paljon etten enää nähnyt mitään sohvalta ja menin siivoamaan huonettani. Tein kirjanpitoa huoneen lattialla ja huomasin että multa puuttuu kuitteja 25 euron edestä. Loistavaa, tämän takia ei ikinä pitäisi heittää kuitteja roskiin..

002
010
012
014
015

5 comments:

 1. miks ja miten teet kirjanpitoo? ittees varten vai liittyykö jotenki kouluun ? :D

  ReplyDelete
 2. Ano: Siis juu kouluun periaatteessa liittyy, en siis mitään virallista kirjanpitoo vaan kirjottelin vaan ittelleni ylös paljonko oon laittanu rahaa tohon huiviprojektiin ja sellasta:)

  ReplyDelete
 3. Huiviko tosta tulee? :---)

  ReplyDelete
 4. Oi lumikki! <3 Muistan kyllä elävästi sen :) siis miksi oli huono juttu että puuttuu kuitteja? Itse en pieniä ostoksia esim. Cittarista ostettaessa edes huoli kuittia ;d

  ReplyDelete
 5. Kristiina: Sepä hyvinkin:)

  Ano: En mäkään yleensä ota kuitteja, mutta nyt olisin tarvinnut niitä että saan ne rahat takaisin langoista jota ostin kouluprojektia varten ):

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥