Friday, November 16, 2012

I'll never talk again, oh boy, you've left me speechless.

004
007
012
013
015
016
Housut | Cubus     Viitta | KappAhl     Laukku | Kirppis

Jes, vihdoinkin viikonloppu! Tai no oikeastaan viikot tuntuu kuluvan yllättävänkin nopeasti. Vähän aikasemman koulusta pääsyn johdosta ehdittiin ottaa asukuvat valoisan aikaan. Musta tuntuu vaan etten osaa enää muokata kuvia sellasiks kun haluaisin, joko tausta jää liian haaleaksi tai sitten naamasta tulee joko oranssi tai valkoinen. :< Kävin äitin kanssa "pikasesti" kaupoilla. Fidalla oli kaikki -50% (vinkki teille joita kiinnostaa kirppikset, se on muistaakseni vielä huomennakin!).

Löysin vikassa kuvassa olevan nalleheijastimen ja yhden tarjoiluvadin joka laitetaan säästöön kunnes joskus sitten lennän pesästä omaa kotiin. Kuulin vinkkiä kaverilta, että yhdestä kaupasta saattais löytyä kynsistrasseja ja tekokynsiä, joten suunnistin samalla sinne. Strasseja löytyi, samoin ripsiä, mutta ne kynnet oli harmikseni liian isoja mulle. Pitäis pyytää iskää tilaamaan mulle ebaysta tippejä koska sieltä sais hurjasti halvemmalla. Ajattelin huomenna kokeilla noita tekoripsiä, toivottakaa onnee etten liimaa silmiäni kiinni!

4 comments:

 1. Ihana blogi ! (: Miten oot tehnyt noi seuraa-napit?

  ReplyDelete
 2. Omasta mielestä nää sun asukuvat on aina tosi hyvänlaatuisia ja tarkkoja. Ei siis huolta, kaikkia - kuten minua - eivät pienet virheet haittaa. :---)

  ReplyDelete
 3. laittasitko kuvan sun kännykästä? ku kerroit jossain postaukses et sul on joku vanha kännykkä, ja oot ostamassa uutta(:

  kuka sua muuten kuvaa asukuvissa ?

  ReplyDelete
 4. Ano: Oon muokanut tollaset kuvaj ja sitten laittanut ne sivupalkkiin ja lisännyt linkin :)

  Kristiina: Ihana kuulla(:

  Ano: Aivan! Koitan muistaa laittaa seuraavaan postaukseen, ehdin jo unohtaa koko jutun. Ja äiti yleensä kuvaa:)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥