Sunday, November 18, 2012

Tididididi: puhelin

002
004
001

Siinä se luuri nyt on. Lupasin jo aikasemmin laittaa kuvaa mun nykyisestä kännykästä mutta unohdin. Eniten tossa ottaa päähän kamera ja muistikortittomuus. Ostettiin toi puhelin siis just sillon kun kaikissa puhelimissa ei ollut muistikorttimahdollisuutta, ja ajattelin etten sitä tarvisi. Myös aina mukana oleva kamera on osoittaunut ihan käteväksi jo muutamissa koulujutuissakin, ja toi 1,3 mpx on vähän avuton, varsinkin kun niitä kuvia ei saa puhelimesta mitenkään ulos! Niin ja yksi syy on vielä se että nykyisille kosketusnäytöille on niin paljon kaikkia sovelluksia ja pelejä, ainakin Sports Tracker ja Instagram olis heti ladattavien listalla, samoin liuta pelejä joihin voisin koukuttaa itseni. Viimeisessä kuvassa langat jotka ostin siihen neuleeseen.

PS: Tuli ihan yhtäkkiä sellanen idea mieleen, että jos tekisin tänne blogin puolelle joulukalenterin? Voisitte laittaa tähän postaukseen sellasia mitä haluaisitte ite nähdä/lukea, tai ihan mitä vaan! Ei sellaisia "päivä kuvina" juttuja, koska se on kuitekin aika laaja, ja sellasia postauksia pyrin aina tekemään. Vaan jotain vähän spesiaalimpia, esimerkkinä nyt vaikka jotain "huone, hiukset, kengät" tyylisiä juttuja. Muutama on mulla itelläkin jo mielessä, ja ainakin yhtä arvontaa olen suunnitellut jo pidemmän aikaa. Parikymmentä juttua pitäis kerätä, joten nyt laittakaa ihan mitä mieleen tulee! :]

9 comments:

 1. No, tee huonepostaus. :D

  ReplyDelete
 2. Mikä on löytötavaratalo ;D

  ReplyDelete
 3. Kaverilla on tuollainen kännykkä ja sekin on jo niiin kyllästynyt siihen. : D

  Joulukalenteri on kyllä tosi hyvä idea ! Olis kiva jos yhessä postauksessa oli hiustenhoitojuttuja, sit yhessä esittelisit sun lempparikengät toisessa ym. Sitten yhteen vaikka semmonen ostoslistakuvakooste jos sellaisia suostuisit meille lukijoille paljastamaan?

  ReplyDelete
 4. lempiasiat sun huonees, lempivaatteet, lempikengät, parhaat kaverit, lempi korut ja kellot

  ReplyDelete
 5. Vaikka mitä hajuvettä käytit jonain päivänä tai postaus sun lempivaatteista :) (hehe tajusinkohan ees tätä joulukalenteri-ideaa oikein:'D)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille ideoista! : >

  ReplyDelete
 7. Mun kaverilla on samanlainen kännykkä ja se on ärsyyntynyt kans siitä, että muistia on niin vähän. Tee ehdottomasti joku sisustuspostaus tai esittele kynsilakkoja ja hajuvesiä! :)

  ReplyDelete
 8. jouluinen meikki -postaus :)

  ReplyDelete
 9. Vaikka lempiruoka tai vastaava joulusin, lempi joulukoriste. Kun se on joulukalenteri,niin siinä vois jotku jutut olla sellasia joulusia...
  Murswein

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥