Monday, January 7, 2013

How to be a heartbreaker

004
026
012
006
004

Ehdin nippanappa raahata äidin ja kameran pihalle ennen totaalisen pimeyden saapumista. Kuvat tai asu ei ehkä oo ihan priimaluokkaa, mutta halusin saada jotain kuitenkin postattua. :) Koulu alkoi tänään mulla kuten varmaan teilläkin kaikilla kellä ei vielä oo alkanut. Siitä se lähtee taas, opiskelua opiskelua opiskelua. No ei nyt sentään, pitäis koittaa saada jostain motivaatio läksyjen tekemiseen. Enkussa pelotellaan jo kirjotuksilla ja tänäänkin harjoteltiin niitä "sääntöjä" ja käytäntöjä mitä kirjotuksissa on. Vähän pistää naurattamaan että jostain saa oikein tekemällä väännettyä niin vakavaa ja tarkkaa. En tunne itseäni oikein kunnon lukiolaiseksi kun ei jännitys tuu pintaan jo pelkän sinisen kuunteluvihkosen nähdessäni. Jotenkin näin meidän opettaja koitti luonnehtia. "Jännitys on hyvästä, sen kuuluukin olla jännä paikka!" Jep, mun loppuelämän onnellisuusaste riippuu siitä kuinka hyvin kirjotukset menee, sehän se tässä elämässä tärkeintä on.

5 comments:

 1. Olis ihanaa jos jatkaisit vielä sitä että kirjotat mistä kuvan vaatteet on ostettu! Ihana blogi :)

  ReplyDelete
 2. Oon samaa mieltä ekan anon kanssa:) ja oon ihan pihalla että olitko 16 vai 17 ja millä luokalla lukiossa oot? :--Dd sä et taida tanssia wanhoja?

  ReplyDelete
 3. Sain nyt sen lempiblogi-postauksen valmiiksi (johon siis lisäsin sun blogin) niin tässä linkki jos haluut käydä katsomassa :)

  http://mywwway.blogspot.fi/2013/01/favourites.html?m=1

  ReplyDelete
 4. Ompas ihana blogi! Ja oot tosi nätti;)

  annika-its-all-me.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. hei, itse en ehtinyt osallistua mutta milloin tuo arvontasi suoritetaan
  ?

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥