Wednesday, February 20, 2013

Take a deep breath and enjoy your life

016
034
022
018
011
015
010
001
Jeans | Cubus       Lace shit | Gina Tricot       Scarf | H&M       Shoes | Seppälä

Näin ompelijan tyttärenä on ihan hirvee vaiva viedä yhdet farkut äitille lyhennettäväksi, mites ne suutarin lasten kengät ja sillee. Kattokaa nimittäin esimerkiksi tota viimestä kuvaa, varmaan 20 cm lahjetta runtattuna nilkan ympärille! Noi farkut on muuten ne mitkä meinasin palauttaa, mutta onneksi en sitten lopulta (jaksanut) viedä niitä sinne ja eilen huomasin että nehän on oikeestaan ihan hirmu kivat! Joskus laiskuus palkitaan, yeah.

Ulkoasu meni ihan täysin vaihtoon ja aloitin klikkaamalla tuolta "poista kaikki muutokset" ja aloitin tavallaan ihan puhtaalta pöydältä. Meni taas muutama kuukausi siihen että kyllästyn värkkäämään joka postaukseen uuden otsikon, varsinkin kun niistä tuli aina eri kokoisia. Mutta joo, tällanen vähän hempeempi tällä kertaa!

Kello on kahdeksa illalla ja mun pitäis vielä viimeistellä ruotsin kotiaine, käydä suihkussa ja kirjottaa neljän sivun pituinen äikän essee. Taitaa mennä valvomiseksi. Oon siis viime keskiviikosta asti ollut kipeänä, ja ma-ti en ollut koulussa ollenkaan. Nyt oon taas ihan kunnossa, mitä nyt ääni on edelleen aikas jännän kuulonen. :D Mutta taidan alotella mun illan urakkaa sillä suihkulla ja sitten ruotsilla, toivottakaa onnea että pysyn hereillä.

4 comments:

 1. tää ulkoasu on tosi ihana ! ja sun asut on kanssa aina nättejä :)

  ReplyDelete
 2. Hihihhh lace SHIT :D

  aaa oot ihana nätti !

  ReplyDelete
 3. Harmi ku otit otsikkokuvat poies :( mut kyl tää uus ulkoasu on hieno :)

  ReplyDelete
 4. aivan ihana ulkoasu :) ♥

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥