Wednesday, February 6, 2013

There's always happiness, if you just remember to turn the light on

017
007
022
015
020
Paita | Kirppis      Housut | Cubus      Huivi | Kirppis       Saapikkaat | Kirppis

Kyllä huomaa että alkaa jo päivän pidentyä, pääsin vasta neljältä koulusta mutta ehdin juuri ja juuri ottaa asukuvat ennen totaalista pimeyttä. Jo koulussa mulla oli pää kipeä, ja se on edelleen. Tosin en ymmärrä minkä takia istun tietokoneella koska se tuskin ainakaan auttaa asiaa. Otin äsken tekokynnetkin pois kun ne alkoi irtoilla enkä jaksanut korjailla niitä. Onnistuu taas meikkivoiteen ottaminen purkistakin ilman että sitä pitää kaivella kynsien alta. :D

8 comments:

 1. Oot ihan sika nätti näissä kuvissa :)!

  ReplyDelete
 2. kuvaa joskus muutaki ku omaa naamaas

  ReplyDelete
 3. Oona:
  Oi kiitos :)

  Anonymous:
  No enpäs ):

  ReplyDelete
 4. Oon ennen ollut tän blogin ns.fani kävin joka päivä katsomassa oletko postannut ja jos olit aloin hymyilemään koska sain sulta vaatteisiin ja pukeutumiseen inspistä ja uutta puhtia mutta se on laskenut puolenvuoden aikana huimasti, postaat nykyään ns.tylsempiä postauksia kuin ennen ja harvemmin vaikutat kyllästyneeltä koko blogin pitämiseen mikä näkyy postauksissa :( mutta tä on vain mun mielipide! Älä kuitenkaan luule että ns.vihaisin blogiasi nykyään :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Tiiän.. ): Mun tyyli on muuttunut todella paljon, tällaiseksi "tylsemmäksi" mutta viihdyn vaan ite tällasissa vaatteissa enemmän. Myöskin tää talvi on ollut suuri suu siihen ettei vaan oikeesti oo ehtinyt ulos kuvaamaan valosan aikana ):

  ReplyDelete
 6. ootko sinkku? ;)

  ReplyDelete
 7. Anonymous: Joooooo<333;))

  ReplyDelete
 8. mikä sun horoskooppi on?

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥