Thursday, February 28, 2013

Vacation !

048
049
007
006
005
003
011
053
057
058

Kuvia mummilta siis. Kaiken kaikkiaan eniten aikaa käytin varmaankin Hill Climb Racingin pelaamiseen, valokuvaamiseen ja ihan vaan hölläilyyn. En tiedä johtuuko se siitä että olen vielä koulussa vai mistä, mutta aina lomalla haluaisin vaan chillata ja olla tekemättä mitään. Toki pidemmillä lomilla kuten kesälomalla alkaa pää hajoilla pitkään yksin pyörimisestä ja on ihana lähteä ihan vaan käymään vaikka kaupoilla, mutta tällasilla muutaman päivän/viikon lomilla olis ehkä mun painajainen erikseen "lähteä" johonkin lomalle ja suhata paikasta toiseen. Uratoiveeni on löysäily! (simssiä pelanneet ymmärsi :]) no vitsi vitsi.

Pitkästä aikaa esittelen myös tässä samalla vähän ostoksia! Valkoinen neule on siis tuo mikä edellisessä postauksessa onkin mun päällä, ja on ostettu H&M:ltä. Pinkit glitteri kuulokkeet on Clas Ohlsonista, en oo ennen käyttänyt tollasia "korvan sisään" laitettavia kuulokkeita, mutta enköhän tässä pikkuhiljaa opi. Seppälästä ostin ton väripaletin, kynsilakan ja yövaatteet.

Tänään leffareissulla ostin muuten vihdoinkin oikean värisen, eli riittävän vaalean, meikkivoiteen ja puuterin. Tulevaisuudessa en siis toivottavasti näytä yhtä teiniltä kuin liian tummine meikkivoiteineni tossa yhdessä kuvassa. Edellinen on siis ostettu kesällä ja ihonväri oli ehkä vähän eri silloin. :D

8 comments:

 1. Ihania kuvia kuten aina! (:

  ReplyDelete
 2. Kello on ihana *__* mäki haluun!

  ReplyDelete
 3. kerro videolla tulevaisuuden suunnitelmistasi

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia !

  Mikä kamera sul on ?

  ReplyDelete
 5. Kivoja kuvia :> ihana neule, haluan !! <3

  ReplyDelete
 6. Hill Climb Racing on ihan paras! :D

  ReplyDelete
 7. Kivan pirteitä kuvia !

  ReplyDelete
 8. Iitu: Kiitos:)
  Pauliina: Kiitos, se on kyllä hirmu kiva :)
  Ano: Katsotaan jos tekisin sellaisen videon (:
  Ano: Kiitos! Mulla on Canon 500D :)
  Ezzy K: Oi kiitos! :)
  Ano: Niin on! :D
  Kristiina: Kiitti :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥