Thursday, March 28, 2013

Floral outfit again!

molemmat
026

Oon tällähetkellä nopeesti käymässä kotona koulusta, kolmelta pitää olla takaisin Tampereella ruotsin suullisen kokeen merkeissä ja se tarkottaa sitä että mun pitää kiitää takasin pysäkille vartin päästä. Aikaa jäi vaan sen verran sopivasti että päätin heti tehdä postauksen! Keväinen linja asuissa jatkuu ton kukkapaidan ja vaaleiden housujen merkeissä, sekä jalassa olevissa tennareissa. Oikeasti mulla oli ne pitkävartiset Seppälän tennarit, mutta kaivoin just vähän ennen kuvien ottamista noi esiin ja oli pakko saada ne jalkaan. :D

I came back from school during the day, but I have my swedish exam at 3 pm. so I have to soon go back to the Tampere. I dressed again in clothes that make me feel spring, floral shirt and light jeans! 

007
016

Kuvissa tennarit näyttää kyllä ihan valkosilta, mutta totuus on ihan toinen. Arvuuteltiin äitin kanssa kestääkö noi enää konepesua, varsikin kun sisällä olevat pohjalliset on viittävaille lähdössä irti. Oon miettinyt oikeiden conssejenkin ostamista, oon vaan tullut niin saidaksi rahan kanssa (paitsi jos sillä pitäisi ostaa ruokaa), että taitaa jäädä ihan miettimisen tasolle. Noi tennarit ostin nimittäin kahdella eurolla kirppailta!

Those shoes that I wear in the pics aren't so white as they seemed to be.. My mom thought we can't wash them again because they will propably break in washing machine :D Maybe I should buy real Converse shoes at this summer.

023
025

Mutta nyt kiidän kiireen vilkkaa takaisin aurinkoiseen kevääseen ja bussipysäkille. Monen mielestä bussilla matkustaminen on hankalaa ja aikaa vievää, mutta itse oon oppinut siitä tykkäämään. Vaikka välillä vähän harmittaa että joutuu heräämään tuntia aikasemmin kun autolla mentäessä yms, niin oon silti aika varma että vaikka mulla olis mahdollisuus mennä autolla, kulkisin silti bussilla. Se rauha mikä bussissa istuessa on, on jotain ihan parasta. Joten nyt musiikit korville ja ulos! Heippa! :>

But now I have to hurry back to the bus stop, my bus will leave after few minutes. Not like other people, I like to travel by bus. It's so peaceful to sit in a bus and listen some of my favorite songs. Have a good day, bye!

Jeans | Cubus        Shirt | KappAhl     
  Shoes | 2ndHand       Sunglasses | Gina Tricot

8 comments:

 1. Ihana toi paita <3

  xo angelstar-saarahani.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Stockalla on tässä kuussa conssit kanta-asiakastarjouksena! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. muuten hyvä mutta en oo kanta-asiakas :<

   Delete
 3. Kiva blogi!(: ja oot nätti!
  http://my-life-my-rules-my-mistakes.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. ihania asuja sulla ja tässä taas yksi esimerkki siitä!♥ muutenkin blogis on tosi kivaja sait just uuden lukijan :)

  ReplyDelete
 5. Tosi ihania ja ihanan laatuisia kuvia! Ja ihania asuja. <3 I like.

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥