Tuesday, March 26, 2013

Floral skirt and wonderful sunshine

037
049

Mulla on ollut nyt kahtenä päivänä peräkkäin hame, kummallista. Syytän tota keväistä aurinkoa joka ihan oikeesti vaikuttaa mielialaan ihan hurjan paljon! "Aamulla", eli puoli 11 aikoihin kun lähdin kouluun, tervehdin bussipysäkillä ollutta naista. Nykyään on aika harvinaista että mun pysäkillä olis ketään, mutta jos siinä joku on nii harvoin tervehdin. Nyt kuitenkin se vaan jotenkin tuli ilman että edes ajattelin, tuntu vaan luontevalta moikata. :D Tosin se nainen katto mua vähän ihmeissään mutta kyllä se sitten jotain takasinkin sano. :)

The sun have made me so happy! I even said hello to the lady that was at the bus stop with me. I have to say that it's pretty rare here.

044
047
052

Koska aamulla oli paljon aikaa, koitin taiteilla tollasta kampausta kun Color Stripen Christa on tehnyt, mutta ei se mulla onnistunut läheskään niin hienosti. Lisäks nää kuvat on otettu vielä koulun jälkeen jollon se oli jo ihan lässähtäny :< Oli kuitenkin kivaa vaihtelua laittaa tukka jotenkin muuten kun vaan auki/kiharoille/nutturalle. Ei sais kangistua kaavoihin.

Because I had so much time at morning (I went to school 11:30), I decided to try new hairstyle. It was beautiful at the morning, but when I came from school it was bit messy. And the photos are taken after school :/ Well, it was kind of nice change, usually I have my hair just normal/culrs/bun. It's good to try new things.

038
051

Kuten jo mainitsinkin, oli kummallista että mun teki oikein mieli laittaa hame päälle. Oon koko talven käyttänyt jonkinlaisia housuja, ja vaikka niistä tykkäänkin, niin kyllä mä paremmin itteni kotosaks tunnen hameessa. Tulee heti sellanen tyttömäisenpi olo. Jostain vaan ilmesty aamulla päähän ajatus, että tekis hirveästi mieli pukea toi hame. Pelkäsin jo että olisin vieny sen kirppikselle, mutta en onneksi! Vähän ryppenen se oli koko talven kaapin perällä maanneena, mutta ei sitä onneksi paljon huomannut. Onko aurinko vaikuttanu teihin yhtä positiivisesti kun muhun? :>

I haven't wear skirt for a long time. Winter have been dark and cold, and I've used only trousers. Suddenly at the morning that floral skirt came to my mind, and I wanted so much to wear it! For awhile I thought I've thrown it away, but fortunately I haven't. :) I'm sorry about my english (again) hope you enjoy!

Skirt | 2ndHand       Shoes | Seppälä       Shirt | Gina Tricot     
  Scarf | 2ndHand       Belt | from my mom

9 comments:

 1. Oi kuinka ihanat vaatteet! :o

  ReplyDelete
 2. Ihana asu!:) voi kun itekkin osaisi käyttäisi hameita joskus :3

  ReplyDelete
 3. I-H-A-N-A asu <3 :3 rakastuin. ja oot muutenki iha sairaan kaunis<3 ja sulla on ihana blogi :3

  ReplyDelete
 4. Ihan älyttömän kiva asu ja toi hame etenkin :)!

  ReplyDelete
 5. Aivan sika ihana asu <3

  ReplyDelete
 6. Ihana hame! Tosi kivoja kuvia :)

  ReplyDelete
 7. Sul on ihan sika ihania videoita youtubessa. Tykkään! :) Niis on hyvä laatu ja nois mitä mä ainaki katoin nii myös järkevää kerrottavaa ja asiaaki :)

  mun blogi: lillionliltsu.blogspot.fi

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥