Wednesday, April 3, 2013

Anything could happen

016
049

Auringonpaisteista päivää ! Mun positiivisuus saa vaan lisää energiaa tosta auringosta, ja tuntuu että kaikki se masentelu mitä syksyllä/talvella tuli harrastettua oli ainoastaan aiheutunut ton pimeyden takia. Kellojen kääntämisen takia (ilmeisesti?) en meinannut saada itseäni kuudelta ylös, vaan oli lähellä bussista myöhästyminen kun jäin vaan vällyjen väliin lämpimään :D Ehdin kuitenkin ja olin koulussa kaksi tuntia jonka jälkeen kolmen (!!!) tunnin hypäri ja sitten kokeiden palautus. Kävin hypärillä kotona ja kannatti kyllä palata hakemaan kokeet, sain kolmosen Markkinointiviestinnästä! Asteikko on siis 1-3. Mulla oli kaks pistettä vajaa täydet :> Haha, harvinaista se on että näin hyviä numeroita edes kauppiksesta saan, siksi halusin tän kertoa.

What a lovely sunshine again! I think I come more positive day by day because the sun is shining more and more. At the morning I was a bit tired and almost missed the bus because I was lying too long in the bed. At school I had good gread from exam, the number was 1-3 (3 was best) and I got 3! I was so proud of my self, usually I'm not goot at school at all :D

030
041

Haluaisin pinkit housut, mutta oon liian laiska lähtemään shoppailemaan. Ennen rakastin vaatteiden ostamista yms, mutta nykyään tuntuu että se on vaan rahantuhlausta ja laitan mieluummin se rahan ruokaan :D Mulla on kuitenkin tollaset ihan vaalet vaaleanpunaiset farkut, jotka sitten laitoin tänään jalkaan. Kaivoin myös esiin kesätennarit, ihan ilman sukkia ei kuitenkaan voinut vielä laittaa vaikka aurinko ihanasti lämmittikin.

I would like to have pink trousers. Like jeans I mean! I have those light pink jeans what I wore in the pics, but I'd like to have darker pink ones too. I've started to hate shopping, don't know what have happened to that shopping-girl what I was before. I also put those summer plimsolls, even though there is still snow outside..

023
054

Älkää välittäkö noista sukkahousurypyistä mun nilkoissa! :D Äiti laitto noi tennarit pesukoneeseen, ja on ne nyt vähän valkosemmat kun viimesyksyisten kurakelien jäljiltä.. Enää muuten kaksi päivää koulua ja sitten alkaa työssäoppiminen! Tuntuu kun olis kesäloma alkamassa tai jotain, vaikka rankempaa se töissä oleminen luultavasti on kun koulussa lusmuaminen.

Don't mide of those wrinkles in my legs, I had tights under my jeans and they look like that when you took a closer look. I have only two days left normal school, and then starts work-based learning. I work in clothing store, and I'm so excited about it! Maybe I could found pink jeans in that store :> Wish me luck for the "pink jeans" -hunt!

Jeans | Cubus       Hoodie | Adidas       
Plimsolls | Discount store        Jacket | KappAhl

13 comments:

 1. Oot tosi nätti ja mistä toi nahkatakki on ostettu:)?

  http://believeyourdreams-juuliiz.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Takki on KappAhlista, lukee tuossa postauksen lopussa :>

   Delete
 2. Ihanaa kun kirjotat myös enkuks postauksiin, ite nimittäin rakastan enkkua ja luen itseasiassa melkeen aina pelkästään noi enkuks olevat tekstit! :D Oon jopa oppinut tän blogin kautta enemmän tota kieltä :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Mun enkku ei todellakaan oo mitään hirveen hyvää, mutta tuntuu että itekkin opin aina jotain kun alan enkuksi kirjottaa :)

   Delete
 3. Ihanan mukavan näköinen asu! :) mihin meet työssäoppimaan? c:

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva blogi sulla, löysin tänne sun vlogin kautta! (: Ja onneks löysinkin. Tosi kiva tyyli sulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, mukavaa että tykkäät :)

   Delete
 5. Taidan olla rakastunut.
  No mutta joo, erittäin harvoja blogeja edes vilkaisen, mutta näitä sun tekstejä lukee mielellään :) jotenkin samastuttavia asioita.
  Ja noista sun vlogeista tykkään eniten! Ensimäinen tyttö joka oikeesti tekee tosi asiallisia vlogeja, kun niitä höpötyksiä jaksaa kuunella vaikka kuinka pitkään eikä kyllästymistä näy :D Keep 'em coming!

  ReplyDelete
 6. Nätti asu, käy sulle! :-)
  Voi vitsit kun jaksat postata asukuvia aina.. mun pitäis ryhdistäytyä sen asian kanssa! Mutta yks syy on ehkä se, että mulla ei oo oikeen ketään kuvaajaa :-(


  www.herstylishlife.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla on talvella ollu samaa ongelmaa, joko ei oo kuvaajaa tai valoa :< Mutta suosittelen jalustaa ja kaukolaukasinta, niilläkin saa ihan hyvää jälkee! :)

   Delete
 7. Oot tosi nuoren näkönen! Ajatella että täytät 18 :O luulin sua 13-14 vuotiaaksi :D mut ainaki sit 40 vuotiaana. On nuorekas!!:D
  Ihana asu ja vähä mäki haluun olla yhtä kaunis ku sinä:((

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥