Monday, April 29, 2013

Feels like I’m having a meltdown, It feels like I’m losing control

001
032

Oh god. Eka päivä kun olin kunnolla kassalla ja tuntu että mokailin vaan kokoajan. :D Meinas oikeesti itku tulla kun vielä muutaman ekan asiakkaan jälkeen tiputin jonkun kyltin vahingossa lattialle.. Taas ajattelen ekan päivän jälkeen että kun "en ikinä osaa mitään enkä tuu koskaan osaankaan", ihan samalla tavalla kun ajattelin kun olin ekaa päivää koko työharjottelussa. Tiedän ihan hyvin että kaikkea pitää ensin harjotella, mutta tuntuu vaan taas maailmanlopulta. Ahdistaa jo etukäteen kesätyö koska siinä täytyy taas alottaa se harjotteleminen ihan alusta. En yleensä oo etukäteen murehtivaa tyyppiä mutta nyt vaan ahdistaa :D No eiköhän se tästä. Onks teillä muuten kesätöitä tiedossa? :)

083
088
103
Jeans | Cubus       College | KappAhl       
Jacket | H&M     Scarf | 2ndHand

Asu on eiliseltä kun käytiin Taijan kanssa katsomassa leffassa Vuoden se kestää. Motiivina oli leffassa esiintyvä Mentalistin näyttelijä (Simon Baker) ! Oli se ihan hyvä pätkä, mutta loppu oli vähän liiankin ennalta arvattava. Sen jälkeen jäi aikaa ennen bussin tuloa ja lähdettiin jo käveleen Koskariin, mutta poikettiinkin tonne rantaan ottaan kuvia. Aurinko paisto vähän huonosta suunnasta, mutta ihan kivoja kuvia silti saatiin! :>

6 comments:

 1. Löysin sun blogin Youtuben kautta, tää on hei tosi kiva! Sun videot on ihania ja oot tosi nätskä :3

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia ! :)

  ReplyDelete
 3. Ihkaensimmäiseen haastatteluun sitte ens viikol! Elikkä ei oo vielä lukkoon lyöty tieteskää. Mutta jos en oo päästäkseni niin pääsenpä ainakin näyttämään reippaalta vieraspaikkakuntalaisten silmissä.

  ReplyDelete
 4. hei missä sä oot harjottelussa? oot varmaan jossain postauksessa sen maininnutkin, mutta multa on menny ohi :D

  ReplyDelete
 5. Uissaaan, ku oot nätti!(: Mä pääsen kesätöihin torille, paistamaan lettuja, jeiii-.- No saapihan siitäkin rahaa(:

  ReplyDelete
 6. Makeet hiukset ♥ Ihana tämä blogin tausta:)

  http://saijis.blogspot.fi/

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥