Saturday, April 27, 2013

Happy b-day "The Pretty Faces" !

007
008

Tää blogi täyttää tänään 3v. Jihuu!! Tuntuu kamalan lyhyeltä ajalta. Eilen olin kaverin kanssa katsomassa Justinia. Hauskaa oli, mutta totuus vaan on se etten kamalasti perusta keikoista. Ainut tavottelemisen arvonen asia on se mahtava tunnelma, mutta tuollakin olis pitäny olla permannolla aivan lavan vieressä jos olis ihan kongreettisesti Justinin halunnut kunnolla nähdä. :D Ja ite laulu oli suht raiskattua sen kiljumisen yli, tosin taidan olla ihan hiljaa kiljuvista tytöistä, itsekin aika kovaa desibelitasoa pidin yllä. Mutta ei siitä sen enempää, hauskaa oli joka tapauksessa!

My blog has birthday today! Happy b-day The Pretty Faces 3 years old! Yesterday we were at Helsinki with my fried, watching Justin Bieber of course. I had great time there, but the truth is that conserts really isn't my thing. If you wanna see the artist really close, you need to stand the whole consert and be there hours earlier. No no no no. I'd never do that. Also it was hard to try listening the singing under all the screaming. Well, I also make some noise by screaming so I shut up now. :D

024
021

Tää asu on aiemmalta päivältä tällä viikolla, mutta liittyen pukeutumiseen mun on pakko kertoa yks juttu tältä päivältä. Kävin äitin kanssa kirppareilla tänään, ja ajattelin että olis kiva ottaa tänne blogiin sellanen kuva missä ihan oikeesti oon siellä kirpparipöytien välissä. Noh, me mentiin yhdelle kirppikselle ja kun kaivoin kameran esiin, tuli tiskin takaa hyvin tylysti "Täälä ei saa kuvata, yleensä kysytään lupa ensin". Tämä myyjä oli sellanen reippaasti keski-iän ylittänyt rouvashenkilö. Mulla oli siis päällä se värikäs cappi, ja pinkit housut sekä nahkatakki. Voin vaikka vannoa, että jos olisin pukeutunut "aikuismaisempiin" vaatteisiin, niin toi informaatio olis tullut paljon siistimmin sanottuna.

En tiedä miks toi tapahtuma jäi mun päähän pyörimään, ja saa mut raivon partaalle vieläki vaikkei mikään iso juttu ollutkaan. Siinä tilanteessa koitin vaan ite toimia ystävällisesti "okei, sori" jne jne. Ottaa päähän vaan tollanen tyly käytös, varsinkin kun itse lakia sen verran hyvin tunnen, että satun tietämään ettei toi rouva voi yleisellä paikalla kuvaamista millään omilla säännöillään kieltää. Lisäksi olisin mieluusti halunnut tietää miten niin sairaan hienoa sillä kyseisellä kirppiksellä oli, että sen ikuistaminen haluttiin kieltää. Noh, tuskinpa saan sitä koskaan tietää. Ja pahottelut avautumisesta, otan vaan kamalasti aina itseeni jos tiedän että se toinen on väärässä. :D Onks teille sattunu tällasia?

Today I went shopping with my mom. We visited few second hand -stores, and I got idea that it would be nice to take one photo of me being in the store, so you can see I actually was there. Well, when I started to take my camera out of my bag in the second hand -store, the seller said very unkind way, that she doesn't want that I took photos in her store. "It's not allowed to take photos here, usually people ask permission for it!" In english it doesn't sound so rude, but in finnish she said it in very surly way. Well, I tried to be kind, and said "okay, I'm sorry" or something like that. I was wearing the colorful cap, pink trousers and leather jacket (not these clothes that in the pics). And I'm sure, that if I hadn't wore so "childish" teenage clothes, she've been much nicer to me.

I don't know why I get so upset about it, it just made me mad even it isn't so big thing. Well, I know that in Finland the law says that taking photos on public places is allowed, and even the lady behind the selling desk is not able to forbit it. So, I was right and she made that rule by herself, and clearly don't know much about law. I'd also like to know what so cool there was in that grubby place that she doesn't wanted me to perpetuate by taking photo. I'm sorry that I whine about this to you, it just makes me mad when I know that some other person is wrong :D Have this kind of things happened to you?


Jeans Cubus     Shirt Gina Tricot      
Scarf 2ndHand      Flats  H&M


033

10 comments:

 1. huii, oo onnellinen ku et ollu ihan permannon siellä edesssä, mun paras kaveri oli siellä ja ne ei ollut saanut happea :s ja sitten turvamiehet oli vieny ne pois sieltä, kun muut tuli takaa niiin kovalla paineella ettei enää happi kulkenut... Että varmaan ihan parempi olis ollu takana olla :D Tuo kello on muuten niiin ihana ! (:

  henna-moi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyi kamala :o Istumapaikoissa oli kyllä se hyvä puoli että vaikka seisoi niin kukaan ei töninyt :D

   Delete
 2. Mä ite olin lavan edessä ja oli kyl mun mielestä kamalaa.. ei itse keikassa tai justinissa vaan niissä ympärillä seisovissa ihmisissä! Siellä ei saanut ollenka edes happea ja ihmiset tuuppi vaan koko ajan ja töni kyynerpäillä ja muilla. Loppu vaiheessa menetin paikkaniki ku alettiin niin kovaa tuuppimaan :/ Siellä kannettiin ihmisiä poiski jo sen Robinin lämppäyksen jälkeen ja tuotiin paljon vettä meille. Monet itki ympärillä koska pelotti ettei saanu henkeä, itsekki myös. Mut se oli älytöntä kuinka ihmisten järki ei kulje et ei ne vaan voi tuuppia ihmisiä suunniltaan hengiltä! Ne järjestysmiehetki huusi monta monta kertaa niille et taaksepäin, ne meni ehkä askeleen ja sit isolla rynnäköllä takasi. Aivan järjetöntä! Mut silti oli ikimuistonen keikka ja Justin oli aivan ihana<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei vitsi :< Mua alko ahdistaa jo Justimusten keikalla kun ihmisen tuuppi ja töni :D

   Delete
 3. Olin siellä keikalla ihan eturivissä! :3 Oli mahtava meininki, vaikka takaapäi tuliki vähä liikaa painetta, mutta ei sitä enää sillä hetkellä miettiny! :) Justin koski mun kättä, omb!! :3:3

  ReplyDelete
 4. Kongreettinen ei oo sana, vaan konkreettinen on :D pisti silmään

  ReplyDelete
 5. Miks muuten tän blogin nimi on aamihh? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo vaan The pretty faces, aamihh on mun nicki vaan :>

   Delete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥