Thursday, April 18, 2013

No one to tell us no or where to go, or say we're only dreaming

089
100

Hellou hellou. Voitte vaan arvata minkä väriset noi valkoset housut oli takaa pohkeiden kohtalta kun talsin vesisateessa kuralammikoiden lomitse. Noh, en voinut aamulla tietää että iltapäivällä sataa. Eikä mitään vahinkoa nyt toisaalta edes tapahtunut kun sitten pääsin kotiin heittämään noi pesukoneeseen, olis harmittanu pikkasen enemmän jos olisin aamulla kurastanu noi !

Hi! You can only guess what color my white jeans were when I arrived home from rainy town. There were pools of water everywhere, and I couldn't protect my jeans from them :< Well, lyckily it was dry in the morning so I didn't need to wear dirty trousers whole day. 

113
102

Asu ei oiken pääse edukseen näissä sateenvarjolla koristelluissa kuvissa, mutta tää oli mun lemppariasu varmaan koko keväänä. Voisin pitää tota jakkua vaikka viikon putkeen, mutta saattaisin saada vähän kummaksuvia katseita jos niin nyt tekisin :D Haluaisin lisää ton kaltasia college "takkeja/jakkuja", ihan älyttömän mukava päällä mutta kuitenkin asiallisen näköinen. Täytyy pitää silmät auki jos sattuis kohdalle. Paitsi että mun pitäis pitää taukoo shoppailusta. NOT!

My outfit doesn't look as good as it could, becouse I had umbrella and it took all the attention in the pics. Despite the pics aren't as good as they could, I really loved the outfit. I bought that jacket yesterday, and it's so comfortable that I could use it every day! Wish I had more that kind of college jackets, they are so easy to wear, but they also look dapper.

114
116
120
Jacket | KappAhl       Jeans | KappAhl       Lace shirt | Pull & Bear 
Shoes | Skopunkten       Bag | lindex

Niin ja noi housut! Aivan älytömän mukavat nekin. Oon alkanut panostaa pukeutumisessa ihan hirveesti mukavuuteen ja käytännöllisyyteen, vanhuus iskee. Sekä jakku että housut on lastenosastolta (hienoo olla 160c m pitkä!) ja housut on tregginssit, eli muuten farkun kaltasta materiaalia mutta ei oo vetoketjua ja nappia vaan sellanen vyötärönauha tsydeemi, kyllä te tiiätte. Kerrankin housut jotka pysyy edes joten kuten päällä, en oikein nimeksikään mitään lantiota omista niin kaikki housut aina valuu :<

Almost forget those jeans! They are very comfortable also. I've started to wear clothes which are comfortable and practical. Maybe I'm getting old.. The jacket and the trousers are both from the children's department (sometimes it's great to be 160 cm long!) and the trousers are treggins. So, they are like jeans but there are no zipper and button, kind of leggins. I'm so glad that I've finally found a pair of jeans that don't trickle all the time. 

15 comments:

 1. Ihana asu!♥ Olin jo ihan fiiliksissä tosta takista mutta sitten luin että se on lasten puolelta eikä varmaan mulle löydy kokoja :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noissa takeissa on kokoja kyllä ihan 170 asti, toi mun takki on 134/140 eli suht ison kokosia ne on, varmasti löytyy sullekin sopiva :)

   Delete
 2. Toi takki hipoo täydellisyyttä <3 Oliko kallis?

  ReplyDelete
 3. hyvä perse ;)

  ReplyDelete
 4. Mulla kävi just kans yks päivä silleen, että oli persikan väriset farkut jalassa ja loppu päivästä ne oli ihan kurassa sieltä takaa :D

  mut ihana asu, etenkin toi jakku! (:

  ReplyDelete
 5. moikka! mistä toi ekan kuvan takki on?
  näytät iha Kristiina Komulaiselta, ainaki tossa viimesessä naamakuvassa :D eli nätti ooot!
  -Pihla

  ReplyDelete
 6. Ihana asu ja heti kun luin ton otsikon tulin niin hyvälle mielelle!! a whole new world <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, toi on kyllä ihan paras biisi :3

   Delete
 7. miks et vastaa kommentteihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin viikonlopun mummilla missä ei ollut konetta, sen takia en päässyt vastailemaan :)

   Delete
 8. Millon oot ostanu ton jakun/takin? (:

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥