Thursday, April 25, 2013

Rento asu collegen ympärillä

019
022

Kello on lähemmäs 12 yöllä ja kukkelehdin edelleen pystyssä ilman tietoakaan väsymyksestä. Ehkä nää yli kahdeksan tunnin yöunet on todellakin tehny tehtävänsä. Mulla oli hammaslääkäri aamulla, eikä yhtään reikää! Jeii! Seuraavan kerran kun pitää hammaslääkäriin mennä pitääkin se jo varata itse :< Toivottavasti siis ei tuu mitään ongelmia purukaluston kanssa ennen sitä :D Niin ja kaivoin tänään jopon esille kun ajoin sillä keskustaan hammaslääkäriin, unohdin vaan avaimen kotiin mutta ei sitä onneksi kukaan ollut nyysinyt hammaslääkärissä olo aikana.

Päälle halusin laittaa jotain vähän rennompaa ton collegen ympärille. Sisko sano että toi on niin teini paita kun vaan voi olla, mutta mun mielestä se oli kiva. Hartioilla on tollasia "timantteja", kattoo vaan miten ne pysyy pesussa. Jalkaan laitoin tavalliset vähän vaaleamman väriset farkut ja balleriinat. Mietin ensin tennareita, mutta kyllä noi balleriinat antaa vähän sellasen asiallisemman kuvan.

  024
041
007

Huomatkaa vikassa kuvassa mun Jonne-snapback ! Oon jo pidemmän aikaa kattellut tota koska se on vaan niin herkun värinen :3 Kuvassa se ei näy kokonaan, mutta siinä on tollasta pastelli sinistä, keltasta, vihreetä ja oranssia. Pikkupoikien lippishän toi on, mutta toivotaan ettei kukaan sitä huomaa. Tota päässä pitäessäni huomasin että lippikset ja hatut on oikeestaan tosi mageita, onneks on kesä tulossa niin kehtaa mennä toi päässä pihalle asti. Tai no, tosi Jonnet pitää snäbäriä talvellakin.

"Onks sul painaa mulle massii uuteen cappiin? Vaari tää on blingii" - Tale Taalasmaa

7 comments:

 1. Ihana tollanen rento asu! :) Mistä toi paita on? :)

  ReplyDelete
 2. Ihana toi asu - ja hattu! :D young money cash money, mistä toi on? (:

  ReplyDelete
 3. mistä toi paita on:)?

  http://believeyourdreams-juuliiz.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Moikka! Miten ton taustan saa tolleen ettei se tuu sellaseks jännäks et siinä on monta sitä samaa kuvaa tai silleen ärsyttävän näkösesti ? :D Oisin tosi kiitollinen jos kertoisit ♥

  ReplyDelete
 5. Mul on toi sama harmaa paita ;)

  ReplyDelete
 6. Ihana toi snäbäri! :) sopii sulle!!

  ReplyDelete
 7. hehee mul on samanlainen paita :D ja hienoja kuvia nwn

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥