Sunday, May 12, 2013

Are you, are you, are you, are you, gonna be my girl

020
022
024

Viikonloppu meni taas mummilla loikoillen. Lauantaina käytiin tuttuun tapaan kaupungissa, ja tällä kertaa käytiin ostamassa tomaatintaimia ja muita istutettavia juttuja. Laitoin ensimmäistä kertaa tänä kesänä (kyllä, nyt on jo kesä!) korkkarit jalkaan. Toi nahka(muovi)takki oli ihan liikaa, muut kulki t-paidoissa ja minä koitin vaan kääriä hihoja ylemmäs. En ymmärrä miks en laittanut tohon vaan toppia alle niin olis ollut sopiva !

043
047
048

Otettiin ensin asukuvat vaan tylsästi jalkakäytävällä kuten yleensäkin, mutta sitten iskä ja mufi meni käymään jossain moottorisahakaupassa-mikälie ja siinä vieressä mihin auto jätettiin, oli tollanen nurmikkoalue. Koirankakkoja väistellen rämmittiin äidin kanssa tonne, ja vaikka paremmin asukuviin soveltuvan linssin unhdinkin kotiin, tuli noistakin kuvista mun mielestä hirmu kivoja. Vaikka asu olikin tosi väritön, tuli tosta taustasta edes vähän eloa kuviin. Oon muutenkin koittanut alkaa vältellä mustavalkoisia asuja koska ne nyt vaan on niin värittömiä.

Jeans | Lindex       Heels | Seppälä      
Jacket | KappAhl       Shirt | GT

063
082

Ja tsekatkaa vikan kuvan reppu! Sattumalta pysähdyttiin torilla just sen pöydän eteen, jossa toi pupureppu oli, ja en oikein tiedä kumpi sitä halus enemmän, minä vai äiti. Oon etsinyt jo vähän aikaa sellasta nallereppua (yhdenlaisesta laitoin instagrammiin kuvankin) mutta ei oo oikeanlaista löytynyt. Vaikka pupu nyt seinällä roikkuukin, niin jatkan yhä täydellisen nallen etsintää! Forecan mukaan ens viikosta tulee ihan täydellinen auringonottosää, joten taidan alkaa kaivella biksuja esiin. Hyvää alkanutta kesää teille kaikille! :)