Sunday, May 19, 2013

Hellepäivän asu ja kirppisostokset

061
069

Tässä tämän päivän helleasua! Olin melkein koko päivän bikineissä pihalla, mutta aamupäivällä mentiin käymään kirppiskierroksella niin laitoin tällaset vaatteet. Kuva siitä mitä kirppikseltä löyty, löytyy alhaalta!

070

Tajusin näitä kuvia katsellessa että mulla tais olla täsmälleen samanlainen asu joskus viime kesän alussa, eli aikalailla samaan aikaan kuin nyt. Jotenkin tykkään vaan siitä miten toi hame ja noi korkkarit sopii yhteen. Ensin mietin että pitäiskö ottaa tohon vielä neuletakki, mutta onneksi en sitä tehnyt. Meinasin jo paahtua automatkallakin vaikka oli ilmastointi päällä.

076
080
083
Skirt | 2ndHand       Shirt | Lindex 
Heels | Seppälä       Belt | 2ndHand

Näitä kuvia otettiin muuten monessa eri paikassa. Yleensä ajatellaan että mitä kirkkaanpi valo, sitä parempi kuva tulee. Päinvastoin. No ei nyt ihan, mutta just tollasessa paahtavassa auringonpaisteessa on ihan älyttömän hankala saada sellasia kuvia missä tausta ei vie kaikkea huomiota, mutta sitten taas värit ei pala puhki. Saatiin onneksi kuitenkin ihan hyvät kuvat aikaseksi.

084
001
002

Ylimmässä kuvassa tosiaan hame jonka ostin! Hintaa oli euron, ja hame on kokoa 36 minkä ajattelin olevan mulle ihan liian iso, mutta onneksi silti kokeilin sitä ja se olikin mulle just hyvän kokonen.

Toisen kuvan huivin ostin (myöskin eurolla) Tampereelta Radio Kirppikseltä perjantaina.

Baby Oilista oon kuullut sen verran hyvää palautetta, että oli pakko sitten itsekin kokeilla. Läträsin sitä etten auringon ottamista, mutta en nyt tiedä vaikuttiko se yhtään mitenkään. :D Noh, ainakin tuli pehmeä iho jos ei muuta.

9 comments:

 1. Uusi lentoemäntähuivi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Odottelen koska Finnair haluaa värvätä mut joukkoihinsa ;)

   Delete
 2. AnonymousMay 20, 2013

  tosi kiva asu!:) äääh mäki haluun nyt kirppiksilleee

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ei muuta kuin suunta lähimmälle kirppikselle! :>

   Delete
 3. Voi vitsi kun söpö hame ja asu <3 (: rakastan sun videoita ja blogia ;)

  ReplyDelete
 4. AnonymousMay 24, 2013

  Voiko ketään oikeesti olla noin nätti!?

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥