Saturday, June 15, 2013

I can see the green light, I can see it in your eyes

014
032
015
020

Nyt on työharjoittelu vihdoin päättynyt, ja on kyllä enemmän kun haikee fiilis. Mielelläni hyppäisin vielä ens maanantainakin bussiin ja ajelisin Lempäälään. Mutta toisaalta mulla alkaa nyt sitten kesätyö ja on se ihan jees saada rahaakin sen pelkän työharjottelun sijaan. :D Olin siis työharjottelussa Ideaparkin KappAhlissa, mutta en halunnut vaan sanoa sitä sillon kun olin sielä, jotenkin tuntu liian pelottavalta ajatukselta. Paitsi että vilkutukset täältä yhdelle lukijalle joka kehui kassalla mun blogia, tuli ihan puun takaa ja olin täyttä hymyä koko loppupäivän ! :) Niin ja viimesen kaks kuukautta on vaatteiden ostopaikat asukuvissa ollu pelkästään KappAhl, joten varmaan joku pystyi jo siitäkin arvaamaan..

Shirt | KappAhl       Jeans | KappAhl       Shoes | Vans       Watch | Timanttiset
025
029
031

Sain ihan mahtavaa palautetta asiakaspalvelusta yms, ja sain jopa jäädä extraajaksi sinne ! Pitää vaan vielä tilata toinen verokortti joka on aavistuksen hankalampaa koska oon vielä alaikänen eikä oo verkkopankki tunnareita :/ Muutenkin oon vähän huono näiden juttujen kanssa kun ei oo kauheesti tullu oltua tekemisissä.

Toi paita on (yllätys yllätys) lastenosastolta, ja se oli sellanen suora tosta alareunasta. Näppäränä tyttönä kävin vaivaamassa äitiä ja laitettiin sinne yksinkertasesti kuminauha niin että näyttää enemmän tollaselta collegepaidalta. Tykkään tykkään tykkään! Mitäs mieltä ootte tälläsestä vähän rennommasta asusta?